Olympische Winterspelen

Terwijl ik dit schrijf schijnt de zon alweer. Een paar uur geleden zag het er toch echt anders uit: Noord-Nederland kreeg een sneeuwbui op z'n dak. Met deze winterse taferelen is altijd de vraag: krijgen we dit jaar Elfstedentocht? Houdt de vorst lang genoeg aan? Wij hopen van harte van...niet.


Voor onze handel is vorst onpraktisch, niets kan de keiharde grond in. Op kantoor was er dan ook volop tijd om de Olympische Winterspelen te volgen. Live op TV de metalen plakken gewonnen zien worden heeft in deze tijd van Netflix ook charme.


Vanzelfsprekend was er ook genoeg tijd om nieuwe producten toe te voegen aan onze webshop. Vorige week ben ik, Ronald aan de slag gegaan met hoogwaardig gescheiden afvalbakken voor buiten.

Van een Franse fabrikant plaatsen wij model De Tulp en het hiernaast weergegeven model Arkea. Beide modellen zijn interessant vanwege hun open vormgeving, in combinatie met een transparante bak of vuilniszak passen deze producten goed in het huidige veiligheidsklimaat. De Arkea is zelfs zo ontworpen dat het voldoet aan de strenge Franse veiligheidsnorm Plan Vigipirate.


Esmée is lekker in de weer met haar talentontwikkeling in het speciale programma van de voetbalclub FC Groningen en is druk met het schrijven van offertes. Waaronder voor onze ronde Pannakooi Match.

Deze afgebeelde kooi is geplaatst op een school in Den Haag en met een gerust hart kunnen ouders en leraren nu de kinderen buiten laten voetballen.


De prachtige actiefoto is gemaakt door onze partners van Hoving Hekwerk.



Sinds de tijdje hebben we de stap gemaakt naar een nieuwe manier van adverteren via Google Shopping. In dit nieuwe onderdeel van de zoekmachinegigant is het direct mogelijk te zoeken naar producten en een overzicht te krijgen van het totaalaanbod.

Regelmatig voegen wij steeds meer van onze eigen producten toe. Recent gaat het onder andere om fietsenrekken, voetbaldoeltjes en basketbalpalen. 

Speciaal voor op schoolpleintjes zijn er de twee doeltjes, de TRD200 en TRD300. Deze kunnen ook gewoon op een veldje gebruikt worden.

De hiernaast vertoonde basketbalpaal is een in hoogte verstelbare paal van rvs en wordt compleet geleverd met basketbalbord, wedstrijdring en netje.



Reacties

Populaire posts