Talent

Talent is voor mij, Esmée, de laatste tijd een onderwerp waar ik veel over nadenk en mee bezig ben. Bij FC Groningen volg ik het talenten op één programma, dat aangeboden wordt in samenwerking met VOS op maat. Hierin leer ik op welke manier mijn talenten binnen SKWshop het beste tot hun recht komen.


Dit is onderverdeeld in co-creatie sessies waar de deelnemers elkaar inspireren en inspiratiesessies, waar we geïnspireerd worden. In deze inspiratiesessies hebben we voortdurend interessante inzichten in hoe onder andere Gerard Kemkers en Jan Swillens hun talenten benutten.


De afgelopen tijd zijn we veel op pad geweest. Er zijn veel projecten afgerond en worden mooie gesprekken gevoerd over toekomstige projecten. Op deze foto zijn we in gesprek met een voetbalvereniging, om hun velden uit te breiden met een pannakooi.







Ronald is druk bezig met het toevoegen van nieuwe parkbanken, straatmeubilair en andere producten om ons assortiment uit te breiden. Samen werken wij hard aan de positie van SKWshop in Google, waar we onder andere fietsoverkappingen, rookoverkappigen, parkeerpalen en bloembakken makkelijker te vinden maken voor onze klanten.
Op de foto zijn er parkbanken Tauri Wood gemonteerd, dit was een cadeau aan het nieuwe winkelcentrum in Heerenveen.






Naast alle werkzaamheden die we doen, blijven we natuurlijk op de hoogte van alles wat er plaatsvindt in de sportwereld. Hierdoor houden wij ons aanbod en onze kennis up-to-date ;-)



Reacties

Populaire posts