Het is zover. De eerste blog over het team van SKWshop. Samen met Ronald zal ik, Esmée, deze blog bijhouden. In deze blog houden we je op de hoogte van de activiteiten die wij zoal hebben, de ontwikkelingen en natuurlijk ook wat ons bezig houdt.

Ronald zorgt ervoor dat alle producten met de juiste prijzen op de website vermeld staan en zorgt voor constante vernieuwing, zodat er altijd een messcherpe prijs aangeboden wordt. Ik, Esmée, ben de nieuwe verkoopmedewerker, daarnaast richt ik mij op het proces en hoe dit gestroomlijnd kan worden.

Op het moment zijn we zo veel mogelijk aan het standaardiseren en het op orde brengen van de producten en de bijbehorende prijzen. Hier hoort ook bij het toevoegen van rookoverkappingen in google shopping, het toevoegen van nieuwe basketbalborden op de website en het maken van mooie offertes voor pannavelden en sportkooien.

Vorige week hebben we een bezoekje gebracht aan een beurs in Utrecht. Op deze beurs wordt alles voor buiten, hierbij kun je denken aan producten boomroosters tot fietsenrekken, tentoongesteld. Dit hebben wij gecombineerd met een cultureel bezoekje aan de Dom, waar ook onze smarties te zien zijn. Na al deze activiteiten hebben we onszelf getrakteerd op een drankje en een hapje, om vervolgens terug te rijden naar het mooie Groningen.
Reacties

Populaire posts