SKWshop naar Trendship 2017

Een nieuwe maand, een nieuwe blog. Mijn naam is Ronald, ik ben net als Esmée werkzaam bij SKWshop. De blog gaat deze keer over het bedrijvenevenement Trendship 2017.

Iets meer dan een week geleden heeft het evenement plaatsgevonden in Martiniplaza. 
Voorafgaand aan het hoofdevenement was SKWshop uitgenodigd bij Noordlease. Hier heb ik samen met Karin gesproken over de toekomst van Groningen, leaseauto's en autonome voertuigen met verschillende ondernemers en bedrijven.

Dionne Stax presenteerde de 3 keynote sprekers op het hoofdpodium. Op humoristische wijze vertelde Freek Vermeulen over vooruitkijken, vergelijkbaar met op de snelweg rijden in de mist. Niemand weet wat ons te verwachten staat. Hij geeft aan dat geïnnoveerd kan worden, door alles wat geen nut heeft weg te laten. 

De tweede spreker, Ben Casnocha spreekt over bedrijfscultuur en de gewijzigde relatie tussen werkgever en werknemer. Ook spreekt hij over de snelle technologische ontwikkelingen die invloed hebben op persoonlijke carrière en de rol van de medewerker. 

De derde spreker, Maurice Conti, heeft zijn visie gegeven op welke technologische ontwikkelingen er aan komen en welke mogelijkheden hierdoor ontstaan.


Tot slot is het tijd voor de Playground! Een verzameling van bedrijven en initiatiefnemers die allen vol trots hun innovaties delen. Racen in auto's en met drones! Van voetballen in de Virtuele Realiteit tot aan slimme sensoren die handige gegevens meten.

Het evenement heeft ons geïnspireerd concreet te investeren in de toekomst. Wij gaan ons webshop assortiment uitbreiden met laadpalen voor elektrische voertuigen

Populaire posts