Het nieuwe jaar

Laten we allereerst beginnen met iedereen het beste voor het nieuwe jaar te wensen. Iedereen is heerlijk uitgerust, met vakantie geweest en we kunnen er allemaal weer tegenaan!

Het team van SKWshop wil u graag helpen met het inrichten van uw buitenruimte in de vorm van straatmeubilair, sportattributen en nog veel meer.

Een frisse start van het jaar zorgt voor nieuwe doelen, het doel dit jaar is om te groeien. Na veel standaardiseren, opruimen en brainstormen is iedereen gefocust op nieuwe producten en ontwikkelingen. Esmée richt zich op klantcontact en het verkopen van producten, terwijl Ronald bezig is met de achterkant van de website en het scoren in Google.

Naast ons ruime aanbod in parkeerpalen, parkbanken en afvalbakken, zijn wij ook bezig met een project voor calesthenics voor een atletiekvereniging. Daarnaast er een mooi project aangenomen met de fietsoverkapping model City.

Voor nu niet veel nieuws, we zijn volop aan de gang om al onze klanten tevreden te houden en onszelf en de webshop te ontwikkelen. Bij vragen kunt u altijd contact met ons opnemen!

SKWshop 'Het meest uitgebreide assortiment straatmeubilair van Nederland'. 050-2806970

Reacties

Populaire posts