Kruisbestuiving

De tijd gaat snel en het is alweer februari. De eerste zonnige glimpsen van de lente worden hier en daar zichtbaar. Maar alles is nog mogelijk. Dit begin van het nieuwe jaar is uitermate geschikt voor kruisbestuiving. Esmée verdiept zich in de zoekmachine advertenties van Google en Ronald schrijft voor een grote klant een uitgebreide offerte.

De eerste zaadjes die wij planten zijn de producten van nieuwe leveranciers in onze webshop. Wij geloven in de potentie van deze nieuwe parkbanken, afzetpalen, en betonnen plantenbakken en verwachten dat deze zullen uitgroeien tot goedlopende productlijnen.

Nieuwe producten

Aan onze gietijzeren parkbanken hebben wij twee dubbelbanken toegevoegd. Deze twee elegante met hout beklede banken zijn een aanwinst voor in parken of openbare ruimtes zoals het treinstation. De afgebeelde parkbank Lotte oogt mooi klassiek, ook hebben wij de parkbank Florenca met een net wat statiger ontwerp.


Met het voorjaar in het vooruitzicht is het fantastisch om plannen te maken de straat aan te kleden met bloemen. Hiervoor zijn deze betonnen plantenbakken met uitstek bedoeld. Vanzelfsprekend helpt in deze tijd het beton ook om de straat af te bakenen als anti-ram object.


Uit Litouwen komen nieuwe afzetpalen. Deze budget lijn bestaat uit zeer voordelige anti-parkeerpalen. Deze vierkante palen zijn wit met twee reflecterende rode strepen en zijn uitermate geschikt voor op bedrijfsterreinen of thuis bij de particulier. Er is volop keuze uit vaste, uitneembare en neerklapbare palen.

Hoogwaardig straatmeubilair. Nu aan de slag met gescheiden buitenafvalbakken!



Populaire posts