Retteketet, onze overkappingen ook naar Beter Bed

Een nieuwe week, betekent een nieuwe blog. De afgelopen weken wordt er hard gewerkt aan het toevoegen van nieuwe producten en natuurlijk het helpen en adviseren van onze klanten. Zo zijn alle Kinetische speeltoestellen toegevoegd aan de website, een interactieve vorm van spelen voor de jeugd. Niet alleen is er hard gewerkt, er is natuurlijk ook een klein feestje gevierd voor de verjaardag van Ronald!

Zo hebben we een nieuwe leverancier en is daarvan ook de eerste bank geleverd. De bank Solid bestaat uit 2 betonnen staanders met houting zitting en rugleuning, zeer eenvoudig zelf te monteren.
Naast deze mooie bank, staan anti-vandaal voetbaldoelen VD200. Deze zijn zeer geschikt voor straat, plein en openbare ruimtes en ideaal in vandalisme gevoelige omgevingen.


Wekelijks worden er pannakooien geplaatst door heel Nederland en België. Zo is er vandaag in Rotterdam een pannakooi premium afgerond bij vv Alexandria '66 met onze voetbaldoeltjes TRD300.

Eind april wordt er naast de deur een pannakooi gemonteerd. In de Wijert wordt er actief gewerkt aan het verbeteren en veilig maken van speellocaties. De Pannakooi Premium met dubbele staanders bied de oplossing en is daarnaast geluidsarm!


De overkapping City is één van de mooiste overkappingen en multifunctioneel inzetbaar. Deze kan gebruikt worden als rookoverkapping, fietsoverkapping of zelfs als wachtruimte. Op de foto is zichtbaar hoe deze overkapping professioneel gemonteerd wordt door ons.

Tot slot gaan er overkappingen naar, je raadt het niet, Beter bed. De overkapping Keulen is in verschillende afmetingen verkrijgbaar. Ideaal als rookruimte en ook met een afsluitbare deur, om ongewenste gasten buiten te houden.

Bij interesse in onze producten, staan wij altijd voor u klaar. Bij vragen, bel of mail!


Reacties

Populaire posts