Varen naar Zuidlaren

Vorige week maandag zijn wij van SKWshop naar de voorstelling van Marcel Hensema in de Stadsschouwburg geweest. Een cadeautje van FC Groningen aan ruim 300 sponsorrelaties. We hebben enorm gelachen om alle verschillende typetjes in het eenmanstheaterstuk.

Een goede timing van de voetbalclub, want gisteren organiseerden zij het feestelijk diner Sterren van/voor de FC. Bij het benefietconcert dat aansluitend plaatsvond is in de Autoborg ruim 1 ton opgehaald voor de jeugdopleiding van de club. Wij hadden onze eigen tafel en waren één van de eersten die de groene ballon lieten stijgen. Gezellig met zijn allen de voetjes van de vloer, luisteren naar Ruth Jacott en tussendoor stiekem tafeltennissen, want het duurde allemaal wel best heel erg l-a-n-g.

Sinds het mooie zomer weer van de afgelopen week zien wij een groeiende interesse in ons assortiment. Geïnteresseerden zien wij zo een boombank kopen en ook het ander straatmeubilair is erg hot. Blijvend populair is onze pannakooi. Toch stond de telefoon niet roodgloeiend, met het mooie weer genoten veel van onze klanten van de zon, dus wij gaven graag gevolg aan zo'n goed idee en zijn bootje gaan varen naar het Zuidlaardermeer.

Zelf heb ik ons assortiment van Playnetics producten compleet gemaakt, onder de categorie recreatie > kinetics staan ze allemaal. O.a. de Gamemuur die geheel in eigen ontwerp geleverd kan worden en de Spelzone waar een speelplein in een energiek en interactief buitenspel omgetoverd wordt.


Reacties

Populaire posts