Binnensporten


Desondanks het warme weer wordt er hard doorgewerkt. Ook onze montagemannen hebben het er druk mee. Een recordaantal pannavelden worden er in de zomermaanden geplaatst. Bij de constructie van dit indoor pannaveld was het pas echt zweten geblazen. Alleen de vloer krijgt nog een speciale stroefheidscoating. Daarna kunnen de bezoekers van het ABC Restaurant naar hartenlust pannavoetballen.

Te midden van alle drukte blijven wij ons assortiment uitbreiden. Deze wel heel bijzondere voetbalkooi is een Footsquash Court. Footsquash is een in Nederland ontwikkelde sport dat gespeeld wordt in een multifunctioneel court om de techniek en inzicht van voetballers te verbeteren. Het doel is om met de eerste aanname te zorgen voor een goed vervolg.



Een wel heel fraaie rijwieloverkapping die wij vonden is de Fietsoverkapping Laura. Deze luxe uitziende overkapping met gebogen dak is een aanwinst voor iedere openbare en semi-opembare ruimte. De overkapping is in de afgebeelde enkelzijdige uitvoering, maar ook in een fraaie dubbele uitvoering leverbaar. 

In het verlengde van de vorige keer besproken rampalen en overig straatmeubilair staat een overkapping zoals de Laura als een huis en is een aanvulling op elk bedrijventerrein, maar kan ook heel goed nabij een groot sportterrein.

Van binnensport terug naar buitensport. Er is werk aan de winkel.

Deze ondergrond is er klaar voor.
De plaatsing van het pannaveldje kan beginnen!

Reacties

Populaire posts