Recordbrekende hittegolf

De recordbrekende hittegolf heeft in ons land extreme temperaturen bereikt die ons doen terugdenken aan de tijd dat wij in Curaçao verbleven. Nu op kantoor met de ventilatoren aan proberen wij het hoofd koel te houden, de ervaring is zeker anders dan de onbezorgde tijd op het witte strand met kristalheldere zee. In het continue proces van het uitbreiden van het assortiment zijn wij deze keer niet letterlijk, maar wel in ons hart bij het zonnige strand. 

Niet geheel nieuw in het assortiment is onze beachvolleybal set. Deze twee gele aluminium palen voorzien van professioneel beachvolleybalnet en belijning kunnen door via een middenpaal gesplitst worden in meerdere velden. Oerdegelijk en geschikt voor het wedstrijdniveau, ook de recreatie variant is zeer duurzaam en ideaal voor bij campings en vakantieparken.


Volledig nieuw zijn deze eenvoudige en vrolijk ogende buiten afvalbakken, model Pisa. Wat leuk is aan deze afvalbakken is dat ze geleverd kunnen worden in verschillende standaard RAL kleuren, zo kunt u zoals afgebeeld de voet en de bak elk van een andere kleur voorzien. De luxe versie van deze bak heeft bovenop ook een zakhouder. 

Een al eerder in deze blogreeks genoemde boombank is de Yuvar. Van dit hoogwaardig straatmeubilair hebben wij een kijkje kunnen nemen in de fabriek. Op de foto ziet u één helft van de prachtig geconstrueerde boombank. Na plaatsing is de gehele boom omringd met één van de mooiste boombanken uit ons assortiment.


Het pannaveld uit de vorige blog is ondertussen geplaatst.

Reacties

Populaire posts