Versterking op kantoor


Na een heel drukke periode is er eindelijk weer een nieuwe Van Buiten Naar Binnen blogpost. Op kantoor verwelkomen wij van harte onze nieuwe collega Nynke. Haar versterking zal met name zich richten op de verkoop en vanaf volgende week zal ook zij op deze site gaan bloggen.


Nieuw in ons assortiment is het InLight-systeem voor in onze rookverkapping Palermo. Speciaal nu de R weer in de maand is helpt deze ingebouwde LED verlichting om in de rokersabri de donkere maanden met comfort tegemoet te treden. 

Vanzelfsprekend werkt het elektrisch licht niet zonder stroom. Normaal gesproken zal er een kabel getrokken worden. Een klant van ons had echter wel een heel opzienbarend idee om zelf energie op te wekken. 

Door zonnepanelen op de loodzware Betonnen Event blokken te monteren creĆ«ert de klant mobiele energiecentrales om zo doelbewust of in geval van nood een plek tijdelijk van elektriciteit te voorzien met beton blokken die in principe met hun gewicht van 600-1000 kilogram bedoelt zijn om de weg mee af te zetten. Zelf zat ik te denken, wat te doen met de accu's die bij het opwekken van de energie waarschijnlijk ook nodig zijn, deze zijn weer goed te bergen in een kleine smart unit. Alles netjes opgeruimd en prima mee te nemen.


Ook in de nazomer zijn de heren van het montageteam volop in de weer, met name de sportieve producten doen het goed. Logisch natuurlijk want deze zomer was zonovergoten.

Links een combinatie sportkooi met pannaveld en rechts een losse basketbalpaal uit een serie van drie duurzaam uitgevoerde profi palen.

Volgende week is het woord aan Nynke en zal er weer wekelijks een blog verschijnen.

De Matrix - een oerdegelijke kunststof parkbank. Straatmeubilair van regeneraat.

Reacties

Populaire posts