Het nieuwe bewegen met SKWshop.nl! Onze bijdrage aan een gezondere samenleving.


Het nieuwe bewegen met SKWshop.nl! Onze bijdrage aan een gezondere samenleving.

Het nieuwe bewegen, oftewel interactief bewegen. SKWshop is trotse dealer van Playnetic, ontwikkelaar en producent van menselijk aangedreven interactieve speeltoestellen voor de openbare buitenomgeving. Speeltoestellen welke het kinderlijk brein prikkelt en uitdaagt om meer in beweging te komen, hoe vraagt u zich af? Door het combineren van de interactiviteit welke bekend is bij smartphones, tablets en computers met de gezonde buitenlucht!

Het bevorderen van de gezondheid van kinderen en jongeren heeft voordelen. Op jonge leeftijd wordt een belangrijke basis gelegd voor de toekomstige (on)gezondheid. Een deel van de gezondheidsproblemen op volwassen leeftijd is al in de jeugd te voorkomen, of uit te stellen, door gezond gedrag te stimuleren.

Kinderen die lekker in hun vel zitten, leren en werken beter, lichamelijk actieve kinderen scoren aantoonbare betere leerresultaten. Tevens is het makkelijker om jong een gezonde levensstijl aan te leren dan op latere leeftijd een ongezonde leefstijl af te leren.




Hier boven afgebeeld de AudioNetic, deze paal geeft leuke spelideeën welke aanzetten tot bewegen en samenwerken! Een speelidee is een korte voordracht die de kinderen vervolgens naar eigen inzicht kunnen uitvoeren. Alle opdrachten zijn gericht op lichamelijke beweging en samenspel.

Door via de voetpedaal te pompen wekken de kinderen zelf energie op. Is er genoeg energie? Dan kunnen ze op de drukknop drukken waarna er willekeurig één van de vele spellen geselecteerd wordt. Hinkelen, tikkertje, verstoppertje, alles komt aan bod. Ook de vergeten spelletjes, wist je bijvoorbeeld dat er meer dan 50 verschillende varianten van tikkertje zijn?
Aangezien de producten ‘Human Powered’ zijn hoeft u geen dure stroomaansluiting te realiseren, is het product makkelijk plaatsbaar, duurzaam en veilig!




Dansen en zingen met de muziekbal, nadat er aan de slinger is gedraaid speelt de muziekbal diverse kinderliedjes af, dit zijn allen bekende kinderliedjes welke iedereen kan meezingen. Samen zingen en dansen levert een bijdrage aan de ontwikkeling van fysieke, emotionele en sociale vaardigheden.
Ze zijn te verkrijgen in diverse vrolijke kleuren! ­­­­Vergelijkbaar met de Muziekbal is de Spelzone. Samen met extra attributen wordt een spel voor snelheid en reactievermogen gecreëerd.


De interactieve gamemuur wordt geleverd met vier verschillende spellen: Speedtest, snelle kleuren, memorytest en volg het licht. Super helder verlichte drukknoppen en digitale geluidskwaliteit transformeren deze wand in een indrukwekkend interactief spelpaneel voor bijna alle leeftijden. De robuustheid maakt installatie op onbewaakte locaties mogelijk. Dit soort beweging draagt ​​bij aan een verbeterde conditie en coördinatie. Niet alleen interactief en gezond, maar ook heel erg leuk. De gamemuur kan worden gepoedercoat in één RAL kleur naar keuze, met standaardprint of naar eigen ontwerp via sublimatiedruk.

Bent u benieuwd geworden? Vraag ons naar het ruime assortiment!

De hartelijke groeten van echt #allesvoorbuiten

Uw raadgevend leverancier voor openbaren en semi-openbare ruimtes.
www.skwshop.nl - buiten de sterkste!
050-2806970

Reacties

Populaire posts