#BLOG - fietsparkeren / SKWshop.nl



Tijd voor een nieuwe blog! Ditmaal gaan we het over fietsparkeren hebben, ja.. fietsparkeren😉, niet een ontzettend spannend onderwerp echter wel een onderwerp waar velen onder ons dagelijks mee te maken hebben! Laten we beginnen met een aantal grote voordelen:

#1 Fietsen is duurzaam en ontzettend goed voor het milieu. Heb je er wel eens over nagedacht dat op één autoparkeerplaats maar liefst 15 fietsen passen!

#2 Uit een onderzoek is gebleken dat de mensen die minimaal 5 dagen per week, iedere dag minimaal 30 minuten fietsen, de helft minder ziektedagen opnemen dan de mensen die niet fietsen, of niet bewegen in het algemeen.

#3 Het blijkt dat bij 5% meer hartcontractie je al 15% verhoging hebt van je hersenactiviteit, je zuurstofgehalte neemt toe en je maakt meer hersencellen aan!

#4 Mensen die regelmatig fietsen of sporten in het algemeen kunnen beter omgaan met stress.

Nergens in Europa wordt er zoveel gefietst als in Nederland, niet voor niets is de OV fiets of de SWAP fiets razend populair. Fietsbeurzen trekken jaar in en jaar uit duizenden bezoekers en het aanbod fietsroutes en fietsvakanties is nog nooit zo groot geweest.

Dat de populariteit groeit kunnen wij ook merken, we krijgen veel aanvragen binnen van bedrijven, scholen en semi overheidsinstellingen voor het plaatsen van een fietsoverkapping, fietsenrek en fiets aanleunbeugels! Één van ons meest populaire fietsoverkapping is de BF1000, hieronder afgebeeld:




Deze boogoverkapping is verkrijgbaar in diverse afmetingen en op verzoek van diverse klanten hebben we nu ook de 4,5m in ons assortiment toegevoegd. Wilt u de overkapping in kleur? Dit is ook mogelijk bij SKWshop, wij kunnen onze overkapping poedercoating in elke gewenste RAL kleur!

We produceren de bogen van deze overkapping altijd op voorraad en kunnen de verzinkte uitvoering zeer snel leveren en wanneer gewenst voor u monteren. Binnen 2 á 3 weken bent u voorzien en ontzorgd!

Wat ons betreft de topper van het fiets parkeren, ons fietsenrek spirit steel en spirit steel delta! De afgelopen maand komen de orders voor dit type fietsenrek wekelijks binnen. Niet geheel vreemd gezien de prachtige vormgeving van deze spiraalvormige fietsenrek! Uitstekende prijs kwaliteit verhouding en bij afname meerdere stuks geven we hoge kortingen!



Onze Spirit serie is verkrijgbaar in diverse kleuren, bij afname vanaf 3 stuks heeft u keuze uit onderstaande kleuren pallet;
Onze fietsaanleunbeugels 48mm zijn ideaal voor basischolen, speelpleinen en recreatieterreinen. Duurzaam en verassend voordelig. Leverbaar in twee uitvoeringen, met of zonder tussenbuis. Naast de verzinkte uitvoering, tegen meerprijs ook in diverse vrolijke RAL-kleuren leverbaar of in het wit met rode reflecterende strepen. Leverbaar in diverse afmetingen. Deze fietsaanleunbeugel is een prijsgunstige oplossing om de fiets te stallen. 

Een product welke we ook graag onder de aandacht willen brengen zijn onze pannavelden! Diverse mogelijkheden en uit te breiden met diverse sporten als basketbal, volleybal en tennis! We hebben dit jaar alweer een aantal mooie projecten mogen opleveren en er staan nog een aantal prachtige multisportkooien op de planning. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Mail en/of bel ons! we adviseren u graag een pannaveld op maat!

Wij zijn ervan overtuigd dat een goede invulling van de publieke ruimte mensen ontspant, energie geeft en dichter bij elkaar brengt. Het design, de functionaliteit en de plek van park- en straat inrichting kunnen hier een belangrijke bijdrage aan leveren! Bent u op zoek naar een goede invulling? Wij zullen ons uiterste best doen om u te helpen, dit doen we door te luisteren en te investeren in onze kennis en service. Heeft u vragen, opmerkingen of suggesties? Neem vooral contact met ons op, we helpen u graag verder!

Met sportieve groet,

Team verkoop SKWshop.nl, buiten de sterkste! – Karin, Erik, Ronald en Nynke.
050-2806970 - info@skwshop.nl


Reacties

Populaire posts