#BLOG - Uitbreiding assortiment straatmeubilair SKWshop.nl


Deze keer een iets kortere blog dan wat u van ons gewend bent, echter niet minder interessant!
Met trots hebben we wederom een aantal parkbanken mogen toevoegen aan ons al ruime assortiment straatmeubilair. Kwalitatief hoogwaardige producten, zoals u van ons gewend bent met een Italiaanse touch. Zoals vele van onze parkbanken rechtstreeks uit Italiƫ, een verrijking voor de buitenruimte, ware eye catchers die het straatbeeld opfleuren en net dat beetje extra uitstralen.

De invulling en aankleding van de buitenruimte kan een stad en haar leefbaarheid maken en breken. In de buitenruimte kun je gebieden immers het karakter geven dat past bij wat je er wil bereiken. In samenwerking met onze partner uit Italiƫ hebben we wederom een aantal nieuwe producten mogen ontwerpen waarvan we overtuigd zijn dat het gevraagde items gaan worden! Het team van SKWshop.nl heeft de juiste expertise in huis om u te adviseren en te begeleiden naar een passende oplossing. Middels ons ruime assortiment vindt u altijd een product welke past in uw project.
Mocht u desondanks toch op zoek zijn naar een ander type product? Met ons ruime netwerk vinden we altijd wat u zoekt.

Nieuw toegevoegd aan ons assortiment, Parkbank Armas, Brenda en Sofia. Hoogwaardig afgewerkt Italiaans straatmeubilair.
Deze design parkbanken zijn voorzien van hoogwaardige houten zittingen en verzinkt frame in poedercoating. Standaard bieden we deze parkbank aan met twee houtsoorten, grenen en hardhout.


Hierboven afgebeeld onze parkbank Armas, voorzien van verzinkt stalen frame en gepoedercoat in antraciet RAL7016. Afgewerkt met duurzame FSC houten latten voor de zitting. Op aanvraag kunnen we het onderstel ook in andere kleuren leveren, zie kleuren palette:


De inrichting van de buitenruimte wordt vaak ondergeschikt en wordt soms zelfs vergeten. De inrichting van een buitenruimte wordt veelal beschouwd als een sluitpost terwijl een mooie inrichting van de buitenruimte het woon en werkplezier verhoogt.
Voor medewerkers en bewoners is het prettig als ze zicht thuis voelen op het kantoor en in de wijk waar zij wonen. De juiste invulling van de buitenruimte is hierbij van enorm belang.
Kortom een prettige openbare ruimte met openbare gebouwen stimuleert mensen om elkaar te ontmoeten, er te spelen, te sporten en er geld te verdienen.
Tevens nieuw onze parkbank Sofia, voorzien van arm en rugleuning afgewerkt met duurzame grenen houten latten. Optioneel verkrijgbaar met FSC hardhout. De klassieke vormgeving met het gebruik van duurzame maken deze parkbank erg populair!
Last but not least! Onze parkbank Brenda, het gedurfde ontwerp is wat ons betreft een fraaie aanwinst voor de openbare ruimte. De bank nodigt uit om plaats te nemen en is laag in onderhoudt. Standaard leveren wij deze parkbank in de kleuren diepzwart RAL9005 en antraciet RAL7016. Op aanvraag en bij grotere aantallen tevens leverbaar in onderstaande RAL kleuren.

Een bank die met de zomer op komst wat extra aandacht verdient is de Solar. Nieuw en innovatief, een bijzonder fraaie aanwinst voor het moderne stadsleven. Deze parkbanken hebben een zonnepaneel met oplaad punten voor gsm, laptop en E-bikes. Leverbaar in 2 uitvoeringen:
Als complete picknickset en als riante parkbank. Volledig standalone en ook in ruimtes met voldoende kunstlicht te gebruiken!
Wij zijn ervan overtuigd dat een goede invulling van de publieke ruimte mensen ontspant, energie geeft en dichter bij elkaar brengt. Het design, de functionaliteit en de plek van park- en straat inrichting kunnen hier een belangrijke bijdrage aan leveren! Bent u op zoek naar een goede invulling? Wij zullen ons uiterste best doen om u te helpen, dit doen we door te luisteren en te investeren in onze kennis en service. Heeft u vragen, opmerkingen of suggesties? Neem vooral contact met ons op, we helpen u graag verder!

Met sportieve groet,

Team verkoop SKWshop.nl, buiten de sterkste! – Karin, Erik, Ronald en Nynke.
050-2806970 - info@skwshop.nl

Reacties

Populaire posts