Bedrijfsbezoek en promotiedagen

Een nieuwe week, dus tijd voor een nieuwe blog. Deze week over het bedrijfsbezoek aan onze leverancier voor onder andere parkeerpalen en bouwhekken en het bezoek aan de promotiedagen in Martiniplaza.


Voor elk parkeerprobleem is een oplossing, zo laat de fabriek aan ons zien in de fabriek in Hagen. Na een lange rit worden we ontvangen met een kop koffie en de nieuwe brochure met de vele producten die wij onze klanten aanbieden.


Onze leverancier is een familiebedrijf en heeft meerdere fabrieken en locaties. Van een hele oude fabriek waar alles met de hand wordt gedaan, naar een gemoderniseerde fabriek waar robots en lasers een groot deel van het werk doen. De nieuwe fabriek is als cadeau voor het overdragen van het eigenaarschap naar de zoon, om de fabriek niet alleen nieuwe mogelijkheden te geven, maar ook om de winst in het bedrijf te houden.


In de oude fabriek is te zien hoe de anti-parkeerpaaltjes volbad verzinkt terugkomen, gepoedercoat worden en uiteindelijk afgewerkt worden tot een neerklapbare, uitneembare of inbetonneerbare parkeerpaal. Daarnaast worden ook de RVS parkeerpalen hier geproduceerd. Alle producten worden zorgvuldig getest, gemonteerd en weer gedemonteerd om de kwaliteit van de producten te garanderen.

De promotiedagen, georganiseerd in Martiniplaza, zijn bedoeld om alle bedrijven in Noord-Nederland te promoten en op de kaart te zetten. De dag begon met een lezing van Eric Smit over zijn boek en platform 'Follow the money'. Gevolgd door een wandeling op de beurs met onder andere FC Groningen, stands met auto's, promotiematerialen en innovatieve oplossingen zoals onze nieuwe laadpalen, die binnenkort op onze website verschijnen.

Voor vragen over onze producten, neem contact op met SKWshop. Neem ook een kijkje op de allesvoorbuiten blog om meer te ontdekken over onze producten.

Reacties

Populaire posts