Pakjesavond bij SKWshop

De decembermaand is weer aangebroken en ook bij SKWshop vieren we Sinterklaas. Onze biljarttafel ligt vol met pakjes. Alleen of we nog even een gedichtje wilden maken. Zó dat was nog wel even zweten, maar het resultaat was des te leuker en dàt konden wij achteraf wel weten.
Met iedereen in een opperbeste stemming is dit een goed moment om het weer over die arcade kast voor op kantoor te hebben ;-) Nu iedereen zich toch weer bezig houdt met goede voornemens kan die kast mooi in het rookhok komen te staan. Handig bij ontwenningsverschijnsels! Trouwens over spelletjes gesproken wij hebben twee wel heel leuke tafels toegevoegd.

Tafelvoetbal

 Tafelvoetbal-tafel Speciaal voor buiten een oerdegelijk tafelvoetbalspel van beton. Wij denken dat dit zeker een aanwinst is op scholen, campings en recreatieparken. Vaak wordt er gekozen voor een tafel voor binnen, maar niet alle locaties hebben daarvoor plek, terwijl juist buiten zeeën aan ruimte is. Hier willen wij graag scoren door in die behoefte te voorzien.

Schaak-picknicktafel

 Picknickset met schaakspel Naast de schaaktafels die wij al in ons assortiment hebben, bieden wij vanaf deze maand ook een prachtige picknickset met daarop twee schaakborden geprint. Bij verwachten dat deze tafel in parken en ook op de universitaire campus een grote aantrekkingskracht op bezoekers zal hebben.
Nu de winters steeds zachter lijken te worden, hoeven we niet de hele dag binnen te zitten, maar kan er ook buiten verder gespeeld worden. Ik wens jullie alvast fijne feestdagen toe!

Populaire posts