Interview in de Hattrick


Wij van SKWshop zijn héél trots op de publicatie in de Hattrick, het businessblad van FC Groningen. In een interview krijgen de lezers van het magazine een kijkje in onze keuken, van het prille begin naar een goedlopende onderneming. We staan prachtig op de foto gemaakt door Jan Buwalda fotografie bij de door onszelf geplaatste calisthenics sportrekken in de wijk Beijum van Groningen.

Deze maand hebben we het assortiment uitgebreid met een nieuw soort product: kinetische speeltoestellen. Speciaal voor kinderen èn ook leuk voor volwassenen, want via menselijke interactie wordt er energie opgewekt waarmee de elektronica van het speelpaal geactiveerd wordt. Deze speeltoestellen met elektronica zijn bijzonder innovatief en duurzaam straatmeubilair.


De pratende prullenbak wordt met een hendel geopend en na het inwerpen van afval wordt er een bedankje gegeven.

Voor de iets oudere jeugd is er een DJ paal waarmee door het draaien aan een schijf het geluid van een smartphone wordt versterkt. Samen met leuke parkbanken om deze paal geplaatst en optioneel met een tijdslot kan dit een gezellige hangplek worden in de buurt.




Verder blijven we onze ander straatmeubilair uitbreiden. Bij de parkbanken, plantenbakken en afvalbakken hebben we een modern ontworpen Stratic lijn en Vera lijn opgenomen.




Reacties

Populaire posts