Voorjaar

Het voorjaar is begonnen en dit zorg voor enorme drukte, misschien heeft de winst van FC Groningen hier ook iets mee te maken ;). Samen met een klant, waarmee we bezig zijn met een groot project in Groningen, hebben we de wedstrijd tegen PEC Zwolle bezocht. Om de goede samenwerking verder te laten opbloeien, werden wij verblijd met een bloemetje.

Hier op kantoor bij SKWshop zijn we druk bezig om alle orders goed te laten verlopen en iedereen zo goed mogelijk te helpen. Daarnaast zijn we volop bezig met de montage van lopende projecten en het toevoegen van nieuwe producten.

Onze overkapping BF1000 is afgelopen week, met een lengte van 9 meter, voor het eerst in zijn geheel gemonteerd geleverd bij onze klant. Deze overkapping kan ook als bouwpakket geleverd worden.

Na verschillende gesprekken, zijn we bezig met interactieve toestellen, waaronder de geluidspaal, voor kinderen op schoolpleinen. Deze worden op het moment toegevoegd op de website. Alle toestellen gebruiken geen energie, de energie wordt opgewekt door de gebruikers van het product zelf, waarna het toestel onder andere muziek afspeelt en spelletjes opnoemt voor kinderen. Ook wordt er een voetbalmuur toegevoegd met interactieve spellen, deze muur is ook geschikt voor kinderen in een rolstoel, gezien de bal ook tegen de muur gegooid kan worden.

Bij het voorjaar horen buitenspelende kinderen, onze TRD200 voetbaldoeltjes worden volop besteld en gemonteerd. Deze voetbaldoeltjes zijn beschikbaar in verschillende kleuren en maten en zijn zeer makkelijk zelf te monteren.


Producten die uitstekend bij het voorjaar passen, zijn de tafeltennistafel de voetbaltafel. Deze zijn afgelopen week verkocht aan een school. Beide tafels hebben verschillende kleuropties.

Reacties

Populaire posts