Naar werk op het strand van Curaçao

Het is zover. We zijn in Curaçao! Het mooie van een internetonderneming is dat met de laptop en tablet mee er in principe overal in de wereld gewerkt kan worden. Elke ochtend tikken we de mail weg en worden de dringende zaken behandeld. Daarna is het genieten geblazen op het zonnige eiland.

De vlucht ging voorspoedig en de wind bracht ons ruim voor schema naar de Caraïben. Eenmaal geland op het vliegveld van Willemstad klapte de warmte ons in het gezicht. Gelukkig was daar de ontvangst georganiseerd door FC Groningen met een gekoeld en verfrissend biertje. De eerste dagen scheen het weer iets onstuimig te zijn en de relatief harde wind was een welkome gast op het strand van Lions Dive.


Gelijk aan de kleuren van de Curaçaose vlag hebben wij een tijdje geleden blauw-witte afzetpalen geleverd aan een hier lokaal gevestigd bedrijf. Vanzelfsprekend is er met deze reis van de gelegenheid gebruik gemaakt om het contact te onderhouden.
Ook thuis in Nederland blijft het werk door gaan. Elke dag wordt wel ergens in het land een pannakooi of overkapping geplaatst. Krijgen vloeren een duurzame coating en worden voetbaldoelen op hun plek gezet.

Door het tijdverschil lukt het enkel om op beperkte Nederlandse tijden de klanten die telefonisch contact opnemen te woord te staan. Hiervoor vragen wij begrip en zoals hier op het eiland wordt gezegd: masha danki!

Nog een paar dagen geheel in Antilliaanse stijl doen wij het rustig aan en daarna vliegen wij vooruit in de tijd naar ons vertrouwde Nederland. Land van parkbanken en anti-parkeerpalen, voetbaldoeltjes en de pannakooi.




Reacties

Populaire posts