Sterk in straatmeubilair

Dit voorjaar kenmerkt zich door hoge temperatuurpieken. Al snel was bij ons het idee gerezen om parasols en ventilatoren te gaan verkopen. Een wijs man zei echter: leg de focus alleen op hetgeen waar je sterk in bent. Voor SKWshop is dat straatmeubilair. Sommige andere ideeën moet je gewoon laten waaien!

Ons assortiment straatmeubilair laat zich makkelijk afbakenen. Van slagbomen tot anti rampalen. Ook calisthenics toestellen en parkbanken horen daar bij.

Uit Turkije presenteren wij een gietijzeren parkbank Ankara. De zitplanken van deze bank zijn van geïmpregneerd Noors grenen. In tegenstelling tot wat veel mensen denken, is tropisch hardhout lang niet altijd beter dan onder druk geïmpregneerd grenen.



Een bank die met dit zonnige weer extra aandacht verdient is de SolarNieuw en innovatief, een bijzonder fraaie aanwinst voor het moderne stadsleven. Deze parkbanken hebben een zonnepaneel met oplaadpunen voor gsm, laptop en E-bikes. 

Betonnen straatmeubilair hebben wij dan ook voldoende. Voor meer producten zie ook de hier afgebeelde chique ontworpen Stool en ruime U-banken.

Elke week worden projecten opgeleverd en dit keer niet slechts een pannaveldje. In Amsterdam in Molenwijk is net een pannakooi opgeleverd. Voor mensen die voor het eerst deze blog lezen, een pannakooi zijn twee voetbaldoeltjes tegenover elkaar geplaatst met daartussen belijning, daar omheen staat een hek geplaatst. Straatvoetbal is anders dan aluminium voetbaldoeltjes op een regulier voetbalveld. Het voetbaldoel aluminium wordt met dit mooie weer veel op gezocht.



Reacties

Populaire posts