Straatmeubilair, het grootste assortiment

Nog een paar dagen en dan vertrekken wij met SKWshop naar Curaçao om daar klanten te bezoeken. Onze bereikbaarheid is in deze dagen anders dan u gewend bent, maar we staan natuurlijk altijd voor u klaar!

De afgelopen week stijgen de bezoekersaantallen enorm, hierdoor doen we allemaal net een extra stapje om u zo snel mogelijk te voorzien van advies en offertes voor al onze producten in straatmeubilair, maar ook in sport en recreatie zoals pannakooien.



Aan ons straatmeubilair zijn verschillende picknicksets toegevoegd, waaronder de Moderna. Naast de nieuwe picknicksets, zijn er nog vele overkappingen te vinden op onze website! Onze picknicktafels zijn verkrijgbaar in verschillende materialen, dit varieert van volledig regeneraat volgens cradle to cradle principe, tot beton en gietijzer.




Het fietsenrek Sprit Steel is afgelopen week gemonteerd in Amsterdam. Deze rekken zijn naast elkaar te monteren en hebben een strak uiterlijk. Perfect voor op kantoor, thuis of op scholen. Dit fietsenrek is ook verkrijgbaar in RVS of coating in de beschikbare RAL kleuren. Daarnaast is de Spirit verkrijgbaar met betonnen blokken aan de zijkanten, dit is de Spirit Concrete. Neem een kijkje op onze website om ons ruime assortiment straatmeubilair te bekijken!


De overkapping City is een van de mooiste fietsoverkappingen die SKWshop te bieden heeft, deze kan ook gebruikt worden als rookoverkapping, dan wordt een deel van de voorkant afgesloten om een inloopopening te creëren. De laatste puntjes worden op de i gezet bij deze mooie dubbele versie van de overkapping City. Deze overkapping is ook verkrijgbaar met zijwanden, zodat er geen regen en wind binnenkomt.



We zijn actief bezig met het toevoegen van producten op de website, zodat het grootste assortiment in sport, straat en recreatie blijft groeien.

Volgende week zijn wij telefonisch bereikbaar tussen 14:00uur en 17:00uur, op de mail streven wij ernaar u te voorzien van reactie binnen 24 uur.

Bij vragen, bel of mail, wij helpen u graag!


Reacties

Populaire posts