Voetbalkooi, Calisthenics en meer....

De zomer is op komst en wat is er in de zomer nou belangrijker dan straatmeubilair? Het montage team van SKWshop heeft veel projecten afgerond en heeft er nog veel meer op de planning staan. Ondertussen zet het team van SKWshop zich volop in om het assortiment nog verder uit te breiden. Afgelopen zondag hebben wij ons tijdens de laatste wedstrijd van FC Groningen - Excelsior opgeladen voor een nieuwe werkweek. Hoe kun je de week nou beter beginnen dan met winst? ;)

Onze voetbalkooi Premium met dubbele staanders, is de extra vandalisme- en geluidsarme versie van de pannakooi Premium. In de wijk ''de Wijert" in Groningen is afgelopen week een voetbalkooi geplaatst met de afmeting 6x10 meter. In deze kooi worden in het hekwerk de TRD300 doeltjes verwerkt, deze zijn verkrijgbaar in elke standaard RAL kleur naar keuze. Door het leunprofiel kunnen kinderen aan de zijkant van de kooi staan en kijken naar de spelende kinderen.



Ook zijn we bij de atletiekvereniging in Amersfoort bezig geweest met een buitenfitness toestel Nippur S, ook wel Calisthenics genoemd. Onder dit toestel wordt gebruik gemaakt van valdempend kunstgras, hierdoor ziet het er niet alleen mooi uit, maar is het ook nog eens veilig!


Om beschut te roken, zijn er verschillende afmetingen van rookoverkapping, rookruimte buiten Jena verkocht en gemonteerd. Deze is te bestellen met extra zijwanden of extra groot als de rook ruimte buiten Jena Maxi. 


De parkbank Londen wordt geproduceerd volgens het cradle to cradle principe. Hier wordt gebruik gemaakt van gerecycled plastic, waar planken van gemaakt worden voor onder andere parkbanken en picknicksets. Dit is niet alleen zo bij de parkbank Londen, maar bijvoorbeeld ook de picknicktafel Oslo, picknicksets Matrix en picknickset London.

Naast de afgeronde projecten, worden er veel nieuwe producten toegevoegd aan de website. De parkbank Sincan heeft hoogwaardige materialen, zoals onder druk geïmpregneerd grenen, dit zorgt voor een lange levensduur en voorkomt versplintering. 

Bij interesse in een van onze producten of vragen, kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen, wij helpen u graag!

Reacties

Populaire posts