Voor op het schoolplein


Straat_recreatie_voetbaldoelen_TRD200_product_variant_image_0
Het zonnige weer leent zich helemaal voor kinderen om buiten te spelen. Uitermate geschikt voor op het schoolplein is ons trd200 voetbaldoeltje, door de ronde vormen is dit kleine voetbaldoel zeer veilig in gebruik voor kinderen. Naast voetbaldoeltjes blijven wij ons assortiment uitbreiden met andere producten.


kunststof straatmeubilair 2_product_variant_image_0Nieuw in onze webshop zijn de onverwoestbare parkbanken en tafels van gerecycled PE en RVS. Door de constructie is dit straatmeubilair helemaal klaar voor de circulaire economie, waardoor dit product zelf ook weer volledig recyclebaar is.

Naast parkbanken met leuning, zijn deze zitbanken ook te krijgen zonder leuning. Daarbij zijn er twee tafel in deze lijn, in combinatie met de banken kan er geheel naar eigen keuze een picknickset samengesteld worden.

pleinstickers_product_variant_image_0Ook mooi voor op het (school)plein zijn deze kleurrijke pleinstickers. Deze schoolpleinstickers zijn er in vele vormen, versieringen en spellen, van een hinkelpad tot aan een heus labyrint of zelf het plein ingericht als een totale autobaannetwerk is mogelijk.


Voor de volgende keer gaan we opzoek naar een mini slagboom, voor op de pleinplakker :-)

Reacties

Populaire posts