Pannaveld

Pannaveld is bij SKWshop een veelbesproken product. Onze pannavelden zijn namelijk kwalitatief hoogwaardig en snel geleverd en geplaatst! De hoge kwaliteit zorgt ervoor dat wij door heel Nederland en België meerdere pannavelden per week monteren.

Voor onze pannavelden maken wij gebruik van DSM hekwerk, wat wij met security staanders bevestigen. Deze security staanders zorgen ervoor dat er geen hekwerk uitsteekt en er dus geen scherpe randen aan zitten, maar ook dat de staafmat niet trilt en het pannaveld geluidsarm is. Voor een nog geluidsarmere optie, kan het pannaveld ook gemonteerd worden met dubbele staanders.

Door de optie met dubbele staanders komt er in plaats van elke 2,5 meter, elke 1,25 meter een staander te staan. Dit maakt de afstand van het hekwerk kleiner, waardoor er nog minder trilling ontstaat en je dus een volledig stil pannaveld krijgt.

Al onze pannavelden voldoen aan de eisen van de NHI, dit zijn de eisen die gesteld zijn voor het gebruik van hekwerk, waardoor de staafmatten sterk, vandalisme-arm en kindvriendelijk zijn. De staanders zijn gemaakt van kokerprofielen. De materialen worden thermisch verzinkt volgens NEN-EN-ISO 1461 en voorzien van poedercoating in zwart, antraciet of groen. Eventueel zijn ook andere kleuren in overleg mogelijk. 

De pannavelden zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen, de mogelijkheden zijn legio. Er kan bijvoorbeeld gekozen worden voor pannavelden met een basketbalbord, grote voetbaldoelen of volledig gelaste combinaties. Voor ieder budget een oplossing!

Naast alle afmetingen, zijn ook alle kleuren mogelijk, kies er bijvoorbeeld voor om de ondergrond van het pannaveld te laten coaten met wegenverf, granuplast rolcoating of kropor drainbeton. Hierdoor creëer je een extra kleurrijke omgeving voor de gebruikers. Alle doeltjes, baskets of combinaties kunnen ook gecoat worden in een standaard RAL kleur naar keuze.

Pannavelden zijn geschikt voor gebruikers van elke leeftijd, wandhoogtes kunnen hierop aangepast worden, zodat er geen overlast veroorzaakt kan worden.

Indien u vragen heeft over ons zeer ruime assortiment en onze pannavelden, kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen en een offerte ontvangen.

Bij vragen, bel of mail, wij helpen u graag!

Reacties

Populaire posts