Parkbanken en straatmeubilair

Het is weer tijd om keihard te werken nu we weer terug zijn uit Curaçao. Daar waar Ronald jullie heeft verteld over onze producten op Curaçao, ga ik het hebben over het ruime assortiment aan straatmeubilair van SKWshop. 

Op het moment in de aanbieding bij SKWshop is de parkbank Daniëlle. Deze bank is verkrijgbaar in elke standaard RAL-kleur. Deze parkbank wordt veel gebruikt in onze rookoverkapping Keulen. Deze duurzame parkbank, met zwaar verzinkte kokerprofielen is een bank waar duurzaamheid en betaalbaarheid samenkomen. De bank is onderhouds- en vandalisme-arm en zeer eenvoudig op het maaiveld te bevestigen. 

Naast alle parkbanken die in ons assortiment zijn te vinden, voegen wij regelmatig nieuwe banken toe. Eén van deze banken is de parkbank Sincan, een mooie combinatie van lasergesneden plaatstaal en onder druk geïmpregneerd grenen. In tegenstelling tot wat mensen vaak denken, is hardhout niet altijd sterker en beter dan onder druk geïmpregneerd hout. Beide houtsoorten kunnen namelijk goed tegen een stootje.

Ook mooie producten in ons assortiment zijn onze betonnen zit elementen. Hierbij wordt de definitie van parkbank wat breder genomen. De betonnen reuzen smartie is een zit element wat al te vinden is door heel Nederland heen. Daarnaast hebben wij de Stoolz serie, dit zijn comfortabele zitelementen gemaakt van beton. Deze worden binnenkort geleverd, waardoor wij prachtig foto materiaal krijgen, wat wij weer kunnen delen via onze sociale media en onze blogs. 

Afgelopen week zijn er verschillende projecten afgerond. Zo zijn er meerdere pannakooien gemonteerd, een overkapping City afgemaakt, een BF1000 op locatie gemonteerd en een 21,5 meter lange overkapping Karin op zijn plaats gezet. De BF1000 kan volledig gemonteerd geleverd worden, maar ook als bouwpakket, zodat u deze zelf kunt monteren. 


Mocht u interesse hebben in ons straatmeubilair of één (of meerdere) van onze andere producten, neem dan contact met ons op. Wij helpen en adviseren u graag! 

Reacties

Populaire posts