Parkbanken en straatmeubilair

Het voetbalseizoen is bijna afgelopen en de scholen kijken uit naar de vakantie, voor SKWshop betekent dit dat we ons richten op de nieuwe seizoenen.

Voor voetbaldoelen, netten en toebehoren zoals nethaken kunt u bij ons op de website terecht. Zo bent u weer goed voorbereid voor het nieuwe seizoen. Dit geldt natuurlijk ook voor andere sporten zoals hockey, volleybal en tennis.

Nieuw in ons assortiment in straatmeubilair is de picknicktafel Siena, deze vrouwvriendelijke picknickset is gemaakt van volledig regeneraat. Deze bank is graffitiproof, duurzaam, milieubewust en onderhoudsvrij. Verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Deze picknickset is vrouwvriendelijk doordat de banken los staan van de tafel, waardoor het eenvoudig is om via de zijkant te gaan zitten, zonder over het bankje heen te hoeven stappen.

Onze betonnen zitelementen zijn parkbanken die steeds populairder worden. Deze zijn verkrijgbaar inde vorm van smarties, maar ook als lovestones, stools en betonnen u-banken. Al het betonnnen straatmeubilair is verkrijgbaar in de kleuren grijs of antraciet. Ook kun je er optioneel voor kiezen om de smarties te laten kleuren in bijvoorbeeld rood of groen.

Om het nieuwe schooljaar te beginnen, heeft SKWshop tegenwoordig ook pleinplakkers in het assortiment. Dit zijn een soort stickers die op het schoolplein gebrand worden, waardoor ze slijtvast zijn. Het materiaal zorgt ervoor dat de stickers ook tegen vorst, sneeuw en zout kunnen. Deze stickers zijn verkrijgbaar in onder andere twister, maar ook spellen als mens erger je niet of een klassiek potje hinkelen. Daarnaast kunnen de stickers gebruikt worden voor educatieve doeleinden zoals leren tellen of het op een speelse manier leren van het alfabet.

Heeft u interesse gekregen in onze producten? Neem een kijkje op onze website of neem contact met ons op, wij helpen u graag!

Reacties

Populaire posts