Zonder respect geen voetbal



Voor ons is het drukke seizoen begonnen en wij merken dat aan alle aanvragen die onze mailboxen overspoelen. De verenigingen lopen over het veld en controleren de staat van hun sportpark, van voetbaldoel en doelnet tot aan de dugout en ballenvangernet. Dat gebeurt natuurlijk niet van zelf, elke vereniging leunt op haar leden en vrijwillige bijdragen. Deze week waren wij op de velden van een voetbal vereniging die het prima voor elkaar heeft. En zoals wij terecht zagen staan: Zonder respect geen voetbal!

Onverminderd populair blijft het pannaveld. Dit type straatvoetbal omheind met hekwerk en twee voetbaldoeltjes plaatsen wij op vele plekken in het land.

Een ander succesnummer is onze BF 1000 fietsoverkapping. Droog en op een nette manier kunnen fietsen gestald worden. Deze duurzame rijwieloverkapping is absoluut een sieraad op ieder buitenterrein.

Elk terrein is anders, toch hebben ze allen een toegangspoort. Een gebruikelijke poort is één of twee slagbomen die staan bij de ingang van het terrein. Een andere oplossing is de anti parkeerpaal, met een inzinkbare antiparkeerpaal kan handig bepaald worden wanneer motorvoertuigen wel of niet het terrein op kunnen. Een vaste afzetpaal, ook wel anti-rampaal genoemd is speciaal om het terrein af te bakenen tegen auto's en toch toegang te verlenen aan fietsers en motorrijtuigen.

Daarnaast zijn er nog talrijke andere mogelijkheden. In ons uitgebreide assortiment straatmeubilair hebben wij voor elke situatie een passende oplossing.

Reacties

Populaire posts