Nieuwe lijn buiten fitness RVS! SKWshop.nl


Nieuwe lijn buiten fitness RVS!

We hebben een nieuwe lijn producten toegevoegd aan onze website! Dit betreft een gloednieuwe range RVS fitnessapparatuur. Het ontwerp van deze producten is tot stand gekomen in samenwerking met sportwetenschappers en geneeskundig specialisten. Variabele gewichten zorgen voor een uiterst effectieve trainingen voor het gehele lichaam. Deze lijn staat bekend om zijn robuuste uitstraling en is vandalisme arm.
Trainen ongeacht het seizoen of niveau, deze outdoor fitness lijn overtuigd vanwege het doordachte en effectieve design. Deze toestellen hebben een aantrekkelijke vormgeven en kunnen bij elk weertype gebruikt worden. In combinatie met de EPDM kunstrubber en details van gevulkaniseerd rubber maken de toestellen een plaatje om naar te kijken.
De producten zijn bestand tegen grote temperatuurverschillen en kunne het gehele jaar door succesvol worden ingezet. De gewichten van deze fitness toestellen zijn weersbestendig en zijn ontworpen voor permanent gebruik in de openbare ruimte.

Bij het bankdrukken traint u vrijwel alle spieren die voor het strekken van de armen in horizontale richting verantwoordelijk zijn. Naast de ‘armstrekkers’ traint u ook de borstspieren en de schoudergordel. De gewichtsverdeling is noemenswaardig opgelost: vanwege verschuifbare en verzwaarde (geïntegreerde) EPDM ballen kan er op diverse niveaus getraind worden. De drukstang kan ontkoppeld worden door middel van een hendel die eenvoudig met de voet te bereiken is. Hiermee komt de drukstang in de juiste oefenpositie. Tevens vormt deze hendel een beveiliging.























Roeitrainer
De roeitrainer versterkt de armbuigers en het spierstelsel van uw schoudergordel, en met name de rugspieren. Omdat het lichaam tijdens de oefeningen moet stabiliseren, worden de rompspieren eveneens aangesproken. Het innovatieve ontwerp maakt een individuele training op elk niveau mogelijk. Bij elk weertype-op elk moment van de dag.
























Borst enschoudertrainer
Om het bovenlichaam voortdurend in vorm te houden, is het trainen van de borst-en schouderspieren onontbeerlijk. Met de borst-schoudertrainer  is een functionele training en bewegingsfrequentie verzekerd en een efficiënte versterking gegarandeerd. Het innovatieve ontwerp maakt een individuele training op elk niveau mogelijk. Bij elk weertype-op elk moment van de dag.























Een goed getrainde rugspier is gedurende het hele leven belangrijk voor de anti-zwaartekrachtspieren van het lichaam. Bij het trainen op de pull-over-trainer worden alle rug- en schouderspieren effectief getraind. Omdat het lichaam zonder ondersteuning moet worden gebalanceerd, worden ook de overige rugspieren aangesproken.






















Multifunctioneel rad
Dit complete apparaat is ontworpen om een volledige en uitgebreide training te kunnen bieden tijdens outdoor fitness. Wanneer men tegelijkertijd veel spieren wilt gebruiken met slechts één beweging, is trainen met eigen lichaamsgewicht daarvoor bijzonder geschikt. Bij deze trainingsmethode worden ook balans, coördinatie en behendigheid niet ontzien. Deze methodiek staat bekend onder de noemer ‘functioneel trainen’. Een dergelijke training kan eenvoudig worden geïntegreerd in het dagelijkse leven.
























Deze fitnessfiets wordt gebruikt om de conditie te verbeteren, en is geschikt en interessant voor alle leeftijden. Training in de frisse lucht in combinatie met een eenvoudige en consistente beweging versterkt het cardiovasculaire systeem en stimuleert de vetverbranding. De fitnessfiets kan zowel staand als zittend gebruikt worden om eventueel overbelasting van gewrichten te voorkomen. Het lichaamsgewicht wordt ondersteund door het zadel, de activiteiten richten zich dan volledig op de spieren van de benen. De bewegingen zijn eenvoudig en gemakkelijk uit te voeren, dosering al naar gelang de individuele gesteldheid.
Hoe meer spieren er tijdens de training worden gebruikt, des te beter het trainingseffect. Geen wonder dat de crosstrainer ondertussen één van de populairste trainingstoestellen is bij cardiotraining. De oefeningen worden staand uitgevoerd, en dat maakt het ideaal voor mensen die de hele dag tijdens het werken moeten zitten.
Regelmatige training op de crosstrainer versterkt alle spiergroepen en verbetert de conditie. Gewrichten worden ontzien, en u kunt tijdens de oefeningen optimaal genieten van uw omgeving. De crosstrainer is gemaakt van rvs en de onderdelen zijn vrijwel onderhoudsarm. Beleef nu het gevoel van outdoor lichaamsbeweging in uw vertrouwde omgeving.
















Wenst u een offerte te ontvangen? Neem gerust contact  met ons op, we helpen u graag! 

Met sportieve groet,

Uw raadgevend leverancier voor openbare en semiopenbare ruimtes.

www.skwshop.nl - buiten de sterkste!
050-2806970 - info@skwshop.nl


Reacties

Populaire posts