#BLOG - van Italië naar Groningen / SKWshop.nl



We mogen met trots vermelden dat we weer een aantal producten hebben toegevoegd aan ons assortiment straatmeubilair. Premium kwaliteit en een ware verrijking voor elke buitenruimte. Rechtstreeks uit Italië geleverd bij u voor de deur met de service die u van ons gewend bent. Wilt u volledig ontzorgt worden? Wij kunnen ook de montage voor u verzorgen!

De invulling en aankleding van de buitenruimte kan een stad en haar leefbaarheid maken en breken. In de buitenruimte kun je gebieden immers het karakter geven dat past bij wat je er wil bereiken. Het team van SKWshop.nl heeft de juiste expertise in huis om u te adviseren en te begeleiden naar een passende oplossing. Middels ons ruime assortiment vindt u altijd een product welke past in uw project. Mocht u desondanks toch op zoek zijn naar een ander type product? Met ons ruime netwerk vinden we altijd wat u zoekt.

Nieuw toegevoegd aan ons assortiment, parkbanken Toronto. Hoogwaardig afgewerkt Italiaans straatmeubilair. Veelzijdig in zijn gebruik middels de mogelijkheid om uw fiets te parkeren aan de weer zijden van de parkbank.


Deze design parkbanken zijn voorzien van een hoogwaardig afwerkt FSC hard houten zitting en verzinkt frame in poedercoating. Verkrijgbaar met leuning en zonder leuning, in een tweetal afmetingen.

Standaard bieden we deze parkbank aan in twee kleuren, RAL9005 diep zwart en RAL7016 antraciet grijs. Deze parkbanken zijn voorzien van gaten t.b.v. een eenvoudige montage op het maaiveld.
Vanzelfsprekend kunnen ook wij de montage verzorgen van al uw parkbanken. 


De inrichting van de buitenruimte wordt vaak ondergeschikt en wordt soms zelfs vergeten. De inrichting van een buitenruimte wordt veelal beschouwd als een sluitpost terwijl een mooie inrichting van de buitenruimte het woon en werkplezier verhoogt. Voor medewerkers en bewoners is het prettig als ze zicht thuis voelen op het kantoor en in de wijk waar zij wonen. De juiste invulling van de buitenruimte is hierbij van enorm belang. Kortom een prettige openbare ruimte met openbare gebouwen stimuleert mensen om elkaar te ontmoeten, er te spelen, te sporten en er geld te verdienen.

Tevens nieuw toegevoegd aan ons assortiment de onderstaande bus abri. Gebaseerd op het design van onze populaire fietsoverkapping type Laura. Prachtige architectonische vormgeving en zeer degelijk en duurzaam. Deze niet afgesloten wachtruimte biedt beschutting tegen weer en windt en worden veelal ingezet voor het openbaar vervoer als bushalte of tramhalte. Deze Abri kan worden voorzien van een zit mogelijkheid in de vorm van een bankje. Één zijde is voorzien van reclamebord waar indien gewenst de vertrekstaat met de bus- of treintijden opgehangen kunnen worden of reclame posters.

De voordelen van onze abri's, bushokjes of wachthuisjs op een rij;
-          Hoogwaardige kwaliteit en duurzame materialen
-          Onderhoudsvriendelijk
-          Modulaire opbouw
-          Bescherming tegen wind en neerslag
-          Verhoging veiligheidsgevoel


Al enige tijd in ons assortiment onze parkbanken range Sevilla, zeer populair
door zijn prachtige design en het gebruik van uitsluitend duurzame,
hoogwaardige materialen bij de productie. Dit resulteert in een sterke en
weerbestendige parkbank. De kunst van het ontwerpen wordt 
altijd gebaseerd op twee principes: vorm en functie, een juiste balans tussen 
deze twee principes komt volledig tot zijn recht bij onze parkbank Sevilla.
Dit geldt overigens voor onze complete range straatmeubilair.


Een product welke graag bij u onder de aandacht willen brengen in verband 
met zijn uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding zijn onze informatieborden 
uit de Top-line serie. Gekenmerkt om zijn duurzaamheid en bestand tegen 
alle weersomstandigheden. Verkrijgbaar in diverse afmetingen en 
afwerkingen. De oplossing om informatie over te dragen op uw binnen of 
buitenterrein. Leverbaar als wandmodel en vrijstaande uitvoering met 
staanders. Enkele specificaties op een rij:

-     Scharnierloos
-     Voorzien van ventilatie om condensvorming tegen te gaan.
-     Eenvoudig openen en sluiten met behulp van gasdrukveer.
-     Voorzien van helder veiligheidsglas.
-     Voorzien van vandalisme-arme veiligheidssloten.
-     Magnetische achterwand, tevens krasvast.

Het prijsoverzicht van onze TN informatieborden vindt u op onze website: 




Wij zijn ervan overtuigd dat een goede invulling van de publieke ruimte mensen ontspant, energie geeft en dichter bij elkaar brengt. Het design, de functionaliteit en de plek van park- en straat inrichting kunnen hier een belangrijke bijdrage aan leveren! Bent u op zoek naar een goede invulling? Wij zullen ons uiterste best doen om u te helpen, dit doen we door te luisteren en te investeren in onze kennis en service. Heeft u vragen, opmerkingen of suggesties? Neem vooral contact met ons op, we helpen u graag verder!

Met sportieve groet,


Team verkoop SKWshop.nl, buiten de sterkste! – Karin, Erik, Ronald en Nynke.
050-2806970 - info@skwshop.nl

Reacties

Populaire posts