Een nieuw jaar, een nieuw begin met SKWshop.nl


Een nieuw jaar, een nieuw begin met SKWshop.nl

Na twee weekjes ''rust'' zitten we inmiddels alweer in de tweede week van januari en zijn we allemaal weer vol aan de bak! Voornamelijk druk met het maken van offertes en niet geheel onbelangrijk, onze website update is volledig doorgevoerd! Best spannend maar op een aantal puntjes na loop deze als een tierelier.

Het gehele team van SKWshop.nl wil u graag een succesvol en gelukkig nieuwjaar wensen!

We krijgen ontzettend veel aanvragen voor rijwieloverkappingen, rookoverkappingen en bus abri’s, gezien het weer niet geheel onverwacht! Een aantal van onze populaire overkappingen staan hieronder afgebeeld. Fietsoverkapping BF1000 is een eigen fabricaat en is zeer snel te leveren. Momenteel in de verzinkte 3 meter variant in de aanbieding, voor slechts € 2.445,- exclusief BTW wordt deze rijwieloverkapping compleet bij u geleverd en gemonteerd! Deze 3 meter uitvoering wordt ook vaak als rookabri ingezet. Genoemde prijs betreft inclusief twee kopwanden van slagvast polycarbonaat, inclusief vier betonpoeren, transport en montage.

Hieronder afgebeeld:
1.       Fietsoverkapping BF1000
2.       Rookabri Palermo
3.       Busabri Palermo City
4.       Fietsoverkapping model City


In een eerder blog ''het nieuwe bewegen met SKWshop.nl'' hebben we de Kinetics producten al eens uitgelicht. We zijn er ook van overtuigd dat deze producten een aanwinst is voor scholen, buurtvereniging, campings en zwembaden! Interactief bewegen wint steeds meer populariteit binnen de openbare en semi openbare inrichting. De combinatie van bewegen en interactiviteit maakt de producten van Playnetic zeer aantrekkelijk.
Hieronder afgebeeld het product het Wonderwiel, door het draaien aan het wiel wekt deze energie op en klinkt er een audiofragment met opdrachten vol beleving! Een ander product welke wij hebben toegevoegd aan ons assortiment is de DJ-paal. De gebruiker legt zijn of haar smartphone onder het afdakje en draait vervolgens aan de disc. Met de opgewekte energie wordt het geluid van de smartphone versterkt. Er hoeft geen verbinden te worden gemaakt met kabels of bluetooth.


Inmiddels hebben we alweer een aantal orders mogen ontvangen voor onze publicatieborden cq informatieborden. Onze top-line serie is bestand tegen alle weersomstandigheden en leverbaar in diverse maten en afwerkingen. Deze duurzame en fraai ogende oplossing is zowel binnen als buiten toe te passen. Wij geven 10 jaar garantie op het gepatenteerde scharnierloos concept, vorstvrije sloten en een gasveer-constructie.

Opzoek naar een duurzaam alternatief voor betonnen, houten of gietijzeren straatmeubilair? Dan bent u bij SKWshop.nl aan het juiste adres.
We gooien samen bergen afval weg en dat is natuurlijk zonde. Gelukkig kunnen we tegenwoordig veel producten recyclen. Zo wordt er weer iets nieuws van gemaakt. Mooi! In ons assortiment straatmeubilair vindt u diverse producten welke gerecycled zijn, afkomstig van het bedrijf Govaplast. Afgebeeld onze picknickset Matrix, één van de vele regeneraat producten uit ons assortiment.

Nieuw toegevoegd aan ons assortiment is boomrooster Corten. De vormgeving en materiaalkeuze sluit perfect aan bij de huidige trends in de architectuur. Corten staal ondergaat een natuurlijk oxidatieproces waardoor deze authentieke kleurbeleving naar voren komt. Ditzelfde type boomrooster is ook verkrijgbaar in een ronde uitvoering en tevens leverbaar in verzinkt en gecoat staal.


Wij zijn ervan overtuigd dat een goede invulling van de publieke ruimte mensen ontspant, energie geeft en dichter bij elkaar brengt. Het design, de functionaliteit en de plek van park- en straat inrichting kunnen hier een belangrijke bijdrage aan leveren! Bent u op zoek naar een goede invulling? Wij zullen ons uiterste best doen om u te helpen, dit doen we door te luisteren en te investeren in onze kennis en service. Heeft u vragen, opmerkingen of suggesties? Neem vooral contact met ons op, we helpen u graag verder!

Met sportieve groet,

Team verkoop SKWshop.nl, buiten de sterkste! – Karin, Erik, Ronald en Nynke.
050-2806970 - info@skwshop.nl

Reacties

Populaire posts