#BLOG – afzetbollen en anti parkeerpalen




Bent u op zoek naar een geschikte partij die u voorziet van een anti parkeerpalen of afzetbollen voor uw openbare ruimte, bedrijventerrein of plein? Dan bent u bij SKWshop aan het juiste adres.

Afzettingen zijn erg praktisch om grenzen aan te geven. Denkt u bijvoorbeeld aan anti parkeerpaaltjes of sierbollen. Met de anti-parkeerpalen en afzetbollen van SKWshop.nl doet u altijd een kwalitatief goede aankoop die de investering zeker waard is. Bij ons kunt u een keuze maken uit afzetpalen die zowel binnen als buiten gebruikt kunnen worden. Als u een keuze maakt voor een afzetpaal van SKWshop, dan kiest u voor kwaliteit! We werken samen met u uw ideeën uit en komen dan bijna altijd tot en passende oplossing voor uw vraagstuk.

In deze blog nemen we u mee in een aantal van de vele mogelijkheden die SKWshop te bieden heeft.


Als eerste willen we graag onze afzetbol type Anna onder de aandacht brengen. Deze afzetbol cq. Sierbol is nieuw in ons assortiment en naast een functionele functie tevens een prachtig sierraad voor op uw plein of bedrijventerrein.


De afzetbol die niet alleen het straatbeeld verfraait, maar ook functioneel is als het gaat om het beschermen van bijvoorbeeld gevels. Deze afzetbol wordt tevens ingezet las anti-inbraakvoorziening bij entrees en andere inbraakgevoelige plekken. De bol bestaat uit gewapend natuurbeton en de Vera heeft een gladde afwerking. Wij kunnen deze afzetbol leveren in een drietal kleuren: Wit, grijs en geel en drie verschillende afmetingen, D45cm, D55cm en D60cm.



Onze afzetbol type Vera komt uit de zelfde lijn als ons type Anna, echter heeft de Vera een ruwe afwerking. Deze bol wordt veelal toegepast als sierelement of verkeersgeleider.
Een fraai alternatief voor de afzetpalen. Ideaal voor openbare en semiopenbare ruimtes om gemotoriseerde voertuigen en voetgangers van elkaar te scheiden en de veiligheid van de voetgangers te verhogen.

Bovenop de betonbol zit een schroefbus waarmee het product verplaatst kan worden m.b.v. de bijgeleverde oogbout. De opening kan na plaatsing met behulp van het bijgeleverde afdekkapje afgedicht worden. Of permanent dicht gekit. Aan de onderzijde zit een betonanker welke eenvoudig in beton te zetten is.

Hieronder afgebeeld onze sierbol Elise voorzien van gepolijste afwerking.


Met slim en mooi ontworpen verkeerspaal kunt u veiligheid in het verkeer bevorderen en uw infrastructuur optimaliseren. We hebben een uitgebreid assortiment met mooie en praktische oplossingen. Onze rond uitneembare paal is daar één van. Uitneembare ronde anti-parkeerpalen es een ideale oplossing voor niet permanente afzettingen. Tevens leverbaar met ketting-ogen.

Leverbaar in diverse varianten:
1. met driekantslot, inclusief driekantsleutel.
2. met cilinderslot, inclusief 3 profielsleutels.
3. extra bodemhuls, om de uitgenomen paal in weg te zetten.
4. afdekkap voor ontstane gat. Leverbare uitvoering deksel met of zonder slot.

Afwerking antiparkeerpaal:
1. verzinkte uitvoering
2. verzinkt, wit gecoat met 3 reflecterende rode strepen
3. andere ral-kleuren op aanvraag mogelijk



Een bijzonder duurzame en voordelige oplossing. Anti-parkeerpalen, afzetpalen die tegen een stootje kunnen. En daardoor ook zeer geschikt als bescherming van panden en installaties. Volbad thermisch verzinkt en dus bestand tegen alle weersomstandigheden.
Leverbaar in vaste en uitneembare uitvoeringen en leverbaar in diverse diameters. De dunnere varianten zijn ook in een uitneembare uitvoering leverbaar, de zwaardere alleen in vaste uitvoeringen.

Uitvoering-opties antiparkeerpaal:
1. verzinkt
2. wit gecoat met rode reflecterende strepen
3. geel gecoat, met drie zwarte strepen.

De extra zware uitvoering van deze antiparkeerpaal c.q. anti-rampalen zijn alleen in een Inbetonneerbare versie en in een versie met voetplaat leverbaar. Ideaal als bescherming bij tankstations, schuifdeuren, als aanrijdbeveiliging bij profielen van overkappingen, enz. Standaard met opgelaste kop.


De klassieke diamantkop, zware kunststof anti parkeerpalen.
De duurzame kunststof parkeerpaal c.q. afzetpaal die tegen een stootje kan. Ideaal om terreinen af te bakenen. Parkeerpalen met een zeer robuuste afwerking. Een diamant kop voorzien van twee gefreesde reflectiebanden. Rotvrij, licht van gewicht en bijzonder sterk materiaal en door de holle kern, zeer veerkrachtig.

Antiparkeerpalen, afzetpalen, geproduceerd van 100% regeneraat en zelf ook weer voor 100% recyclebaar. Dus ook nog eens een zeer milieubewuste keuze.
Dus bent u opzoek naar een duurzaam alternatief, dan bent u bij SKWshop.nl aan het juiste adres.


Wij zijn ervan overtuigd dat een goede invulling van de publieke ruimte mensen ontspant, energie geeft en dichter bij elkaar brengt. Het design, de functionaliteit en de plek van park- en straat inrichting kunnen hier een belangrijke bijdrage aan leveren! Bent u op zoek naar een goede invulling? Wij zullen ons uiterste best doen om u te helpen, dit doen we door te luisteren en te investeren in onze kennis en service. Heeft u vragen, opmerkingen of suggesties? Neem vooral contact met ons op, we helpen u graag verder!


Met sportieve groet,

Team verkoop SKWshop.nl, buiten de sterkste! – Karin, Erik, Ronald en Nynke.
050-2806970 - info@skwshop.nl

Reacties

Populaire posts