#BlOG - sportkooien, pannakooien en voetbalkooien van SKWshop.nl



Bent u op zoek naar een geschikte partij die u voorziet van een sportkooi op maat voor uw openbare speeltuin, sportterrein of schoolplein? Dan bent u bij SKWshop.nl aan het juiste adres. Onze sportkooien staan garant voor eindeloos sport en speelplezier!

Een simpele omschrijving van een sportkooi is een veld omheind met hekwerk waarin diverse balsporten beoefend kunnen worden. De variaties van deze velden zijn bijna oneindig. Hoogtes hekwerk, variatie aan sporten, denk aan: Voetbal, basketbal, tennis, volleybal, hockey en handbal etc. Tevens kunnen we onze hekwerken en doelen in alle mogelijk RAL kleuren leveren zodat u de sportkooi volledig kan aanpassen naar uw wensen en/of huisstijl!

In deze blog nemen we u mee in een aantal van de vele mogelijkheden die SKWshop te bieden heeft. We beginnen met onze specials 😊



We werken samen met u uw ideeën uit en komen dan bijna altijd tot en passende oplossing voor uw sportieve vraagstuk. Met als resultaat een voetbalkooi of sportkooi, waar uw sportieve jeugd, jarenlang onbezorgd plezier van heeft. In de afbeelding hierboven ziet u een sportkooi welke is geplaatst op een dakconstructie. Met onze design afdeling wordt rekening gehouden met de gehele situatie, de wensen die de klant heeft en de mogelijkheden in deze situatie.

Onze pannavelden en pannakooien voldoen te allen tijde aan de hoogste veiligheidsrichtlijnen.
Op onze website vindt u diverse specials, neem gerust een kijkje: https://www.skwshop.nl//voetbalkooi-specials



Multi-court, voetbal en basketbal in één!

Een duurzame en degelijke combinatie van panna-voetbal en mini-basketbal. Elkaar poorten, dollen en scoren tijden een potje pannavoetbal, of even heerlijk basketballen, is beide mogelijk in dit leuke mini-combi court. Absoluut een ideale Multi-sportkooi voor de kleine ruimte! Het leukste mini-court van Nederland!
Uitgevoerd met duurzame kokerprofielen, voorzien van kunststofblokken, afgedekt met een doorlopende metalen strip. Security-systeem. Contact-geluiddempende werking en zeer degelijk.

Voorzien van een speciaal ontwikkelde mini voetbaldoelen-basketbalcombinatie met een geluidsarm antivandalen basketbalbord.

Deze kooien zijn tevens uit te breiden met onze aluminium volleybalpalen 80 x 80mm. Deze worden geleverd inclusief grondkokers en deksels en zijn voorzien van een duurzame spanschuif-voorziening.
Door de traploze netverstelling, geschikt voor volleybal, voetvolleybal, maar ook als badmintonpalen en voor kindertennis. Deze installatie is ideaal als u 's nachts ook een keer het net wilt laten hangen.




Leuk en zeer degelijk pannaveld model PS50, het bewijs dat ook pannavoetbal, niet duur hoeft te zijn. Dit pannaveld past op ieder school- en speelplein en staat garant voor veilig, sportief spelplezier. Zeer geschikt voor basisscholen. Diverse vrolijke kleuren leverbaar. Een voordelige ovalen pannakooi voor bijvoorbeeld basisscholen.

Pannavelden en pannakooien, model PS50, een synoniem voor betaalbaar, veilig en duurzaam spelplezier voor uw jeugd.
Alhoewel een bestaande ondergrond meestal prima voldoet, kunnen wij uw pannaveld of pannakooi ook voorzien van een rubberen gietvloer met valdemping of val dempende rubberen tegels, leverbaar in diverse kleuren. Onderaan in deze blog vind u een impressie van de diverse mogelijkheden qua ondervloeren.




Geluid en vandalisme-arme sportwand, type VBC160. Leverbaar in een verzinkte uitvoering of in een ral-kleur van uw keuze. Voorzien van ons vandalisme- en geluidsarm basketbalbord. Volbad verzinkt na het lassen.

Deze fraaie voetbaldoel en basketbalcombinatie is absoluut een aanwinst voor iedere woonwijk en speel- en schoolpleinen. Ideaal op de beperkte ruimte, als er geen plaats is voor een sportkooi en u toch een sportief plein wenst.

De voetbaldoel-basketbalcombinatie is een constructie van een voetbaldoel met daarachter een 4 meter hoge wand. Op deze wand zit een basketbalbord van 105 x 90 cm gelast. De breedte van het product varieert doordat u kunt kiezen uit drie uitvoeringen gespecificeerd door de afmetingen van de voetbaldoelen.

Doordat deze constructie uit 1 geheel bestaat treedt er geen contactgeluid op van metaal op metaaldelen, zoals bij geboute constructies wel het geval kan zijn. Hierdoor is deze fraaie combinatie, uitermate geschikt voor woonwijken en campings.

Tussen het geluidsarme vandalisme bestendige basketbalbord en de constructie zit rubber, zodat ook hier geen metaal op metaal geluid ontstaat!

Zowel geschikt om vrijstaand te plaatsen of om te integreren in een sportkooi.
Ook kunt u ervoor kiezen om deze voetbaldoel en basketbalinstallatie aan beide zijden te verlengen met een wand van bijv. 2, 3 of 4 meter hoog, in een lengte van uw keuze.


Pannakooi model Match. Absoluut een aanwinst voor uw school- en speelplein, uw woonwijk of sportaccommodatie. Maar doordat deze pannavelden, pannakooien demontabel zijn, ook zeer geschikt voor evenementen! Deze pannakooien worden in tegenstelling tot onze andere pannavelden en pannakooien als bouwpakket geleverd en zijn met een paar handige vrijwilligers zeer goed zelf te plaatsen.

In verband met de uitstekende geïntegreerde panna-voetbaldoeltjes is een totaal oppervlak van ca. rond 7 meter benodigd voor de ronde en 4 x 7 meter voor de standaard rechthoekige uitvoering van deze duurzame pannakooien.

Desgewenst kunnen wij u bij permanente bevestiging de prefab betonblokken 30 x 30cm meeleveren en ook de gehele plaatsing van uw pannaveld of kooi voor u verzorgen.

Momenteel verkrijgbaar tegen actieprijzen, voor slechts € 3304,- bent u al in het bezit van een ronde verzinkte uitvoering. Tegen een meerprijs van € 125,- wordt de pannakooi voorzien van een poedercoating in RAL kleur naar keuze.

Deze actie loopt tot en met 31-03-2019 dus wees er snel bij!



SKWshop levert verschillende kunstgras speelvloeren, o.a. voor pannavelden, voetbalkooien, hockeycourts en trapveldjes.
Waaronder de LSR24mm. zandgevulde Multi sport ondergrond. Een kunstgras-speelvloer waar we maar liefst 10.000 speeluren of 8 jaar garantie op geven. Hetzelfde kunstgras als op het WK-hockey in 2014 gebruikt is.
Ook kunnen we uw kunstgras speelvloer met valdemping leveren.
Ideaal voor buiten-fitness, speeltuinen en natuurlijk voor onze calisthenics en bootcamp toestellen
Diverse HIC-waardes (valhoogtes leverbaar)

Een duurzame en voordelige sportvloer voor voetbal kooien, omdat een eventuele reparatie eenvoudig te verrichtten is. Drainbeton is dus een uitstekende investering als het om een sport en spelvloer in de openbare en semiopenbare ruimte gaat.

Duurzame val dempende rubberen tegels, geschikt voor speelplein, speeltuin, sportkooien en pannavelden. Nu in nog meer kleuren en afmetingen leverbaar.
De sportvloer die zowel voor permanent als semipermanent gebruik geschikt is. Deze rubberen tegels zijn in diverse kleuren, afmetingen en diktes leverbaar.

Markeringen, aanduidingen en alle sportbelijningen mogelijk. Belijningen van duurzaam koud plastisch materiaal, leverbaar in diverse fraaie kleuren. Geschikt voor tegels, asfalt en beton.

Ideaal om uw speelplein, pannaveld of sportkooi een opfrisbeurt te geven en of geschikt te maken voor meerdere sporten.
Sportbelijningen voor o.a. :tennis, volleybal, basketbal, voetbal, panna voetbal, badminton.

Mocht u ook het speelveld zelf ook in een fraaie kleur afgewerkt willen hebben. Geen probleem, ook hierover informeren we u graag. Diverse kleuren mogelijk, afgewerkt met ruwheidskorrels, zodat er veilig gesport en gespeeld kan worden.

Wij zijn ervan overtuigd dat een goede invulling van de publieke ruimte mensen ontspant, energie geeft en dichter bij elkaar brengt. Het design, de functionaliteit en de plek van park- en straat inrichting kunnen hier een belangrijke bijdrage aan leveren! Bent u op zoek naar een goede invulling? Wij zullen ons uiterste best doen om u te helpen, dit doen we door te luisteren en te investeren in onze kennis en service. Heeft u vragen, opmerkingen of suggesties? Neem vooral contact met ons op, we helpen u graag verder!

Met sportieve groet,

Team verkoop SKWshop.nl, buiten de sterkste! – Karin, Erik, Ronald en Nynke.
050-2806970 - info@skwshop.nl

Reacties

Populaire posts