#BLOG – een greep uit onze projecten! SKWshop.nl


#BLOG – een greep uit onze projecten!


Onze opdrachten zijn divers, qua producten, opdrachtgevers en qua locatie! Graag geven we jullie een impressie van een aantal van deze projecten, reeds afgerond of nog in ontwikkeling.

Inmiddels is het alweer bijna twee jaar geleden dat we ons Calisthenics Park in Lewenborg hebben opgeleverd. Ontzettend leuk om steeds vaker projecten te mogen uitvoeren in onze geliefde provincie en stad Groningen. Destijds is vanuit een buurtbelang de aanvraag bij ons binnengekomen en hebben we in samenwerking met een aantal buurtbewoners van Lewenborg, de designafdeling van onze fabrikant RVL13 en ons verkoop team onderstaand park mogen realiseren:
Aangezien dit park in een openbare ruimte staat en deze zo onderhoudsvrij mogelijk diende te worden hebben we er voor gekozen om de ondervloer te voorzien van blauw kunstgras met valdemping. Alle voorafgaande werkzaamheden, zoals het afgraven, aan brengen van het zand en het uitvlakken hiervan is door onze kunstgras toeleverancier uitgevoerd zodat de klant volledig ontzorgd word.

SKWshop is officieel importeur/dealer van het kwaliteitsmerk Revolution13, Calisthencis toestellen van de hoogste kwaliteit welke door en door worden getest! Na landen als Duitsland, Noorwegen, Tsjechie, Portugal, Spanje en Frankrijk willen nu ook Nederland gaan veroveren met hun fraaie en duurzame lijn buiten fitness producten. We zijn er dan ook erg trots op dat ze ons, SKWshop hiervoor hebben gekozen.

We hebben in een eerder blog de voordelen van Calisthenics toegelicht, in de volgende link vindt u de gehele blog: https://vanbuitennaarbinnenblog.blogspot.com/2018/12/calisthenics-de-sport-die-je-echt-moet.html

Woon je in de omgeving van Groningen en lijkt het je een keer leuk om met het team van Calisthenics Lewenborg Groningen mee te trainen? Neem dan een keer een kijkje op hun Facebookpagina ‘’Calisthenics Lewenborg, Netherlands’’ voor meer informatie 😊

--

Nog een aantal weken en dan plaatsen we onze fietsoverkapping City in Hoofddorp! Onze klant heeft gekozen voor een dubbele variant en deze wordt gecoat in RAL7021, een chique antraciet grijze kleur. Deze fraaie fietsoverkapping is absoluut een aanwinst voor de openbare, semiopenbare ruimte en bedrijfsterreinen. Een modern vormgegeven, elegante overdekte fietsenstalling, bijzonder duurzaam en verkrijgbaar in diverse lengtes. De City overkapping welke wij gaan plaatsen in hoofddorp heeft een totale lengte van circa 6000mm en is 4500mm breed. De ijzerdelen van deze rijwieloverkapping zijn volbad verzinkt en afgewerkt met een duurzame poedercoating. Door het unieke droogproces, harding van binnenuit ontstaat er een zeer duurzame beschermende laag. De wanden kunnen naar keuzen worden afgewerkt met ESG gehard veiligheidsglas. Deze kunnen desgewenst worden voorzien van keramische zeefdruk. Het dak van de fietsoverkapping is voorzien van gelamineerd helder veiligheidsglas.
We hebben sinds vorige week de prijslijst met een aantal standaard maten van deze overkapping geÃŧpdatete, deze vindt u op onze website: https://www.skwshop.nl//fietsoverkapping-model-city
Bent u op zoek naar een kwalitatief hoogwaardige fietsoverkapping waar u jaren lang plezier van heeft? Neem gerust contact met ons op en we zullen de mogelijkheden met u bespreken!
Deze overkapping is tevens in te zetten als busabri en als rookoverkapping!

--

Inmiddels hebben we alweer een aantal orders mogen ontvangen voor onze publicatieborden cq informatieborden. Onze top-line serie is bestand tegen alle weersomstandigheden en leverbaar in diverse maten en afwerkingen. Deze duurzame en fraai ogende oplossing is zowel binnen als buiten toe te passen. Wij geven 10 jaar garantie op het gepatenteerde scharnier loos concept, vorstvrije sloten en een gasveer-constructie.
Het project in opdracht van de gemeente Amsterdam is een aantal weken terug opgeleverd door onze monteurs. Op verzoek van de klant hebben we de oude publicatieborden verwijderd, afgevoerd en de nieuwe teruggeplaatst. De geplaatste variant is onze TN7J in de kleur donkergroen. Dit is onze liggende dubbelzijdige variant in de maat: 790 x 790mm. De informatieborden zijn voorzien van:

- Gasveer voor eenvoudig openen en zodat het bord open blijft staan.
- Gehard veiligheidsglas.
- Krasbestendig, magnetisch bord, inclusief vier magneten.
- Twee vandalisme- en vorst bestendige sloten.
- Continue ventilatie, waardoor de kans op condensvorming minimaal is.

De levertijd van onze informatieborden liggen rondt de 10 werkdagen. Wanneer gewenst kunnen wij ook de montage voor u verzorgen. Voor meer informatie en onze complete prijslijst kunt u een kijkje nemen op onze website: https://www.skwshop.nl/informatieborden-top-line

Binnenkort plaatst Dorpsraad Phillipine ook een informatiebord, deze keer in geleverd in een rode kleur, zodra hier de foto’s van binnen zijn komen deze op onze website en in de volgende blog!

--

De aanvragen voor onze populaire pannakooien lopen weer binnen!
Binnenkort leveren we twee projecten op. ÉÊn project in Willemstad voor onze opdrachtgever camping Bovensluis en een project in Borculo voor onze opdrachtgever VSO de Korte Dreef. Beide kooien worden voorzien van volledig gelast basketbal-voetbal unit. De maatvoering en de afwerking is volledig op maat, Camping bovensluis heeft gekozen een grote kooi in de maat 24x12m de wanden en de units zijn gecoat in het groen met witte basketbalborden. De voorbereidende werkzaamheden zijn in volle gang, de vloer ligt inmiddels en over circa een maand kan kooi geplaatst worden! De klant heeft gekozen voor waterdoorlatenddrainbeton.
Dit is een duurzame en voordelige sportvloer voor voebalkooien, omdat een eventuele reparatie eenvoudig te verrichtten is. Drainbeton is dus een uitstekende investering als het om een sport en spelvloer in de openbare en semiopenbare ruimte gaat. Tennis, basketbal, voetbal, allemaal sporten waar deze waterdoorlatende vloer zich uitstekend voor leent. Dus ideaal voor pannakooien, pannavelden en voetbalkooien. En na fikse regenbuien is deze vloer direct weer bespeelbaar aangezien dit beton waterdoorlatend is. Alle soorten sportbelijningen zijn mogelijk.
De kooi wordt ook voorzien van aluminium multisportpalen, geschikt voor volleybal, badminton en kindertennis! In deze specifieke kooi kunnen 5 verschillende sporten worden beoefend 😊

VSO de korte dreef is binnenkort in het bezit van een 8x12m sportkooi tevens voorzien van een volledig gelast voetbal/basketbal unit. Deze school heeft gekozen voor zwart hekwerk in RAL9005 en voor witte basketbal/voetbal units. Het basketbalbord wordt geleverd in een oranje kleur. Gezien de drukke omgeving, als straat, parkeerplaats en gebouwen doen we de we wanden van deze kooi extra hoog, de zijwanden in 3m en de achterwanden 4m. Zo is de kans minimaal dat de bal tijdens het spel over de wanden gaat. Tevens worden de achterwanden van deze voetbalkooi voorzien van dubbele staanders waardoor het contact geluid wordt geminimaliseerd.
Al onze PS100 premium voetbalkooien zijn voorzien van contactgeluiddemping.

Pannavelden en pannakooien met dubbele rij staanders passen we toe c.q. adviseren we in omgevingen waar veel vandalisme voorkomt. De staanders staan dan hart op hart 1.25 meter van elkaar en de lage wanden voorzien we dan van het speciaal gezette leunprofiel. Bijkomend voordeel is dat deze ook bijna fluisterstil wordt als het gaat om balcontact tegen de wanden.



Binnenkort voegen we wederom een aantal producten toe aan ons assortiment, voornamelijk in onze range straatmeubilair. Hierover zullen we u meer informatie geven in de volgende blog!

Regeneraat producten winnen populariteit, we hebben inmiddels diverse orders en offerteaanvragen mogen ontvangen voor onze picknickset London, parkbank Bonn en picknickset Roma. De mogelijkheden en het ruime assortiment kunststof straatmeubilair vindt u terug op onze website: https://www.skwshop.nl/straatmeubilair

Wij zijn ervan overtuigd dat een goede invulling van de publieke ruimte mensen ontspant, energie geeft en dichter bij elkaar brengt. Het design, de functionaliteit en de plek van park- en straat inrichting kunnen hier een belangrijke bijdrage aan leveren! Bent u op zoek naar een goede invulling? Wij zullen ons uiterste best doen om u te helpen, dit doen we door te luisteren en te investeren in onze kennis en service. Heeft u vragen, opmerkingen of suggesties? Neem vooral contact met ons op, we helpen u graag verder!

Met sportieve groet,

Team verkoop SKWshop.nl, buiten de sterkste! – Karin, Erik, Ronald, Kiowa en Nynke.

050-2806970 - info@skwshop.nl

Reacties

Populaire posts