#BLOG - DONAR & DIVERSE PROJECTEN SKWSHOP.NL


We hebben weer een aantal leuke nieuwtjes! We zijn onder andere trotse sponsor geworden van de populaire basketbalclub Donar gevestigd in Groningen. Deze mannen behoren tot de top van Europa en we hebben inmiddels de eerste wedstrijd bezocht tegen Landstede Zwolle. Een prachtig spektakel, een hele beleving. Helaas hebben ze deze keer de strijd verloren maar a.s. zondag 26 mei is de return en we hopen uiteraard op winst! Deze sponsoring doen we in samenwerking met het bedrijf Piani Epoxy, producent in unieke meubelen waaronder de steeds populairder wordende riviertafels. Mocht u nieuwsgierig zijn geworden dan kunt u altijd even een kijkje nemen op de website: www.piani-epoxy.nl

We blijven in de basketbal sferen want we hebben wederom een nieuw product mogen toevoegen aan ons assortiment! Dit betreft een upgrade van onze basketbalpaal Heavy. Robuust, vandalisme arm en ideaal voor het officiële pleintjesbasketbal. Door de robuuste vormgeving en gebruik van hoogwaardige materialen is deze basketbalpaal uitermate geschikt voor plaatsing in de openbare ruimte, op een camping, recreatiepark, schoolplein of buurtplein. Zoals u ziet op de foto is deze ook uit te voeren in een dubbele variant. Dankzij de directe verbinding tussen de ring en de paal is er geen risico op het breken van het basketbalbord van de basketbalpaal wanneer deze zwaar belast wordt.

Hieronder vindt u een overzicht van de bijbehorende specificaties:


Specificaties basketbalpaal Heavy
  • Basketbalpaal van stalen profiel 150x150x3mm, volbad verzinkt.
  • Basketbalbord antivandaal en geluidsarm
  • Afmetingen basketbalbord: 1800x1050mm, dikte 45mm
  • Basketbalring inclusief net
  • Ringhoogte: 3,05m


Meer informatie vindt u op onze website: https://www.skwshop.nl//basketbalpaal-heavy-compleet

Onze collega Deny is afgelopen week op klus geweest naar Eindhoven, waar wij wederom een prachtige opdracht hebben mogen uitvoeren. Onze klant was op zoek naar een passende oplossing; onderhoudsvrije en duurzame picknicksets. Naar aanleiding van hun aanvraag hebben wij ze 10 regeneraat picknicksets London mogen leveren in een zwart/grijze kleur combinatie.


Een ideale oplossing voor terras. Onze massieve kunststof picknickset Londen. Ideaal voor horeca, recreatieparken en de openbare en semi-openbare ruimte. Deze picknicktafels en picknickbanken zijn leverbaar in diverse kleuren en verrassend voordelig. Leverbaar met parkbanken zonder leuning en banken met rugleuning, van het merk Govaplast.
Rotvrij en door de samenstelling van de kunststoffen graffitiproof. En groene aanslag is zeer eenvoudig te verwijderen.
Ons assoritment regeneraat producten is zeer uitgebreid, bent u benieuwd naar de mogelijkheden en producten welke wij kunnen leveren? Neem dan gerust contact met ons op of neem een kijkje op onze website: https://www.skwshop.nl/parkbanken-kunststof

In middels onderweg vanuit Turkije onze parkbank Sincan! Dit wordt onze eerste zending met dit type parkbank. qua design een fraaie vormgeving en verkrijgbaar in diverse uitvoeringen. Er wordt gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen voor een vriendelijke prijs. De zitplanken van geïmpregneerd Noors grenen, een lichte kleur hout met een matige tot fijne houtnerf. Door deze duurzame naald houtsoort onder druk te impregneren verhoogt de levensduur en voorkomt het versplinteren van het hout. 


Wij zijn ervan overtuigd dat een goede invulling van de publieke ruimte mensen ontspant, energie geeft en dichter bij elkaar brengt. Het design, de functionaliteit en de plek van park- en straat inrichting kunnen hier een belangrijke bijdrage aan leveren! Bent u op zoek naar een goede invulling? Wij zullen ons uiterste best doen om u te helpen, dit doen we door te luisteren en te investeren in onze kennis en service. Heeft u vragen, opmerkingen of suggesties? Neem vooral contact met ons op, we helpen u graag verder!

Met sportieve groet,

Team verkoop SKWshop.nl, buiten de sterkste! – Karin, Erik, Ronald, Kiowa, Deny en Nynke.

050-2806970 - info@skwshop.nl

Reacties

Populaire posts