#BLOG - Veilig fietsparkeren met SKWshop.nl



Fiets jij ook graag naar je werk of even in het weekend een rondje door de polder? Dan ben je niet de enige. Volgens de laatste cijfers van BOVAG telt Nederland circa 22,8 miljoen fietsen waarvan ca. 1,3 miljoen e-bikes. Met gemiddeld 1.3 fiets per persoon staan we niet voor niets bekend als het fietsland. De groei qua aantal fietsen hebben we te danken aan de bevolkingsgroei. 20 jaar geleden hadden we nog ‘maar’ 16 miljoen fietsen, dit zijn er inmiddels 22,8 miljoen. We hebben dan nu ook 1,5 miljoen meer inwoners ten opzichte van 20 jaar geleden.

Het elektrisch fietsen wordt alsmaar populairder. Je kunt binnen een relatief korte tijd grote afstanden afleggen. In 2015 werden er 276.000 elektrische fietsen verkocht, volgens berekeningen is dit één op de drie nieuwe fietsen.

De fiets speelt een belangrijke rol in het Nederlandse mobiliteitsbeleid. De bedoeling hiervan is om het aantal fietskilometers jaarlijks met 10 tot 20 procent te laten stijgen. Bevordering van de fietsinfrastructuur is een belangrijk onderdeel van dit doel. Met ruim 35.000 kilometer aan fietspaden krijgt de fietser steeds meer ruimte in Nederland. Wat dat betreft hoort de fiets bij een boodschap die Nederland wil uitdragen: leefbare en gezonde steden dankzij een toenemend gebruik van de fiets. Niet voor niets hanteren veel gemeenten een steeds strenger beleid ten aanzien van autogebruik in binnensteden. Ongetwijfeld speelt dit een belangrijke rol bij de toename van het fietsgebruik in steden. Het geld dat per inwoner geïnvesteerd wordt in fietsinfrastructuur, ligt in steden met 80 euro veel hoger dan het landelijk gemiddelde van 33 euro.

Nu al gaat ongeveer een kwart van de werknemers op de fiets naar het werk. Door stimulering van het fietsen kan dit aantal verdubbelen, aangezien een derde van alle autoritten van en naar werk dusdanig kort zijn dat zij onder de maximaal geaccepteerde woon-werkafstand per fiets – 10 en 15 kilometer voor respectievelijk gewone fietsen en e-bikes – vallen.

Wist je dat er jaarlijks zo’n 800.000 fietsen worden gestolen? Het is daarom verstandig uw kostbare fiets juist te stallen waardoor de kans hierop aanzienlijk afneemt.

In deze blog nemen we je mee in de mogelijkheden welke SKWshop u kan bieden voor veilig en elegant fiets parkeren. Te beginnen met onze overkapping BF500!

Onze fietsoverkapping BF500 is erg populair, de overkapping biedt plek voor 3-5 fietsen. Ideaal wanneer u niet beschikt over ontzettend veel ruimte. De overkapping is verkrijgbaar in twee afmetingen: 2040mm breed en 4080mm breed. De luifel is vervaardigd uit gebogen polycarbonaat en biedt een uitstekende bescherming tegen alle weersomstandigheden.
  • Eenvoudige en solide constructie
  • Perfect voor gebruik als fietsenstalling
  • Verkrijgbaar in twee maten
  • Optioneel ook te verkrijgen met polycarbonaat zijwanden
  • Op aanvraag te verkrijgen in gekoppelde constructie
  • Korte levertijd
  • Levering als bouwpakket, installatie simpel middels meegeleverde montagehandleiding
  • Constructie verkrijgbaar in RAL kleur naar keuze.

Vanzelfsprekend kunnen wij ook de montage voor u verzorgen, de kosten hiervoor zijn afhankelijk van locatie, bereikbaarheid en aantal. Mocht u geïnteresseerd zijn neem dan gerust contact met ons op. Dan kunnen we u geheel vrijblijvend een passende offerte sturen!

Benieuwd geworden naar zijn ‘grote broer’ de BF1000 neem dan een kijkje op onze website https://www.skwshop.nl/fietsoverkapping-bf-1000



Onze fietsoverkapping Leipzig maakt indruk met zijn eenvoud en flexibiliteit. De solide constructie bestaat uit een praktisch systeem welke volledig naar wenst in te vullen is. Wilt u de overkapping zonder achterwanden en/of zijwanden? Of juist volledig gesloten? Dit is allemaal geen probleem.
Deze veelzijdige low budget oplossing zie je veel terug bij bedrijfsterreinen, scholen en openbare ruimtes. Ideaal als fietsoverkapping maar vanzelfsprekend ook als overkapping voor materialen-opslag, containers-overkapping of rokers-overkapping.
  • Eenvoudige en solide constructie
  • Veelzijdig in gebruik
  • Geweldige prijs-kwaliteitsverhouding
  • Ideaal voor gebruik als fietsenstalling, materiaalopslag, rookoverkapping.
  • Verkrijgbaar in diverse maten
  • Levering als bouwpakket, installatie simpel middels meegeleverde montagehandleiding

Vanzelfsprekend kunnen wij ook de montage voor u verzorgen, de kosten hiervoor zijn afhankelijk van locatie, bereikbaarheid en aantal. Mocht u geïnteresseerd zijn neem dan gerust contact met ons op. Dan kunnen we u geheel vrijblijvend een passende offerte sturen!

Het prijsoverzicht van onze Leipzig overkapping kunt u vinden op onze website: https://www.skwshop.nl/overkappingen/fietsoverkapping-leipzig



Met het toenemend aantal elektrische en andere dure fietsen neemt ook de noodzaak toe om uw eigendom beter te beveiligen tegen diefstal, en bescherming te bieden tegen wind en regen. Met uitstek is daarvoor de Fiets box model Heavy ontwikkeld. Wilt u de beste fietskluis die op dit moment te koop is, dan is model Heavy uw keuze!
Ideaal voor op de camping, in uw tuin, maar ook bij appartementencomplexen is deze overkapping voor uw fiets een duurzame en fraai ogende oplossing.


Safety first bij onze fiets box Heavy. Ons meest robuuste model, hieronder een opsomming van de productspecificaties:
  • Effectieve bescherming tegen diefstal, weer en wind
  • Ruimte voor bijna elke type fiets
  • Afmetingen standaard variant: 850x1380x2080mm
  • Afmetingen MAXI variant: 1055x1820x2580mm
  • Gewicht: 165kg
  • Eenvoudig uit te breiden middels modulair systeem
  • Verzinkt en voorzien van RAL coating 3020 of RAL7016
  • Voorzien van duurzaam cilinderslot
  • Eenvoudig te openen en te sleutel met deurkruk
  • Levering als bouwpakket, installatie simpel middels meegeleverde montagehandleiding
  • Onze fiets box Heavy is optioneel uitvoerbaar met lader t.b.v. uw E-Bike!
  • 5 jaar fabriek garantie


Modern fietsparkeersysteem met ons fietsenrek type 2500 PRO voorzien van functionele frame steunen. Dure fietsen kunnen hier zonder zorgen tegen aan geparkeerd worden. De extra steun beschermt de fiets tegen schade. Geoptimaliseerd tegen diefstal middels extra beveiligingsopties als geïntegreerde stalen ogen. Geschikt voor vrijwel alle fietsen, inclusief mountainbikes met een bandbreedte tot 55cm.
Optioneel is het mogelijk om dit fietsenrek te krijgen in een dubbelzijdige uitvoering. De maatvoering van de enkelzijdige uitvoering: 1850mm diep, dubbelzijdige uitvoering 3200mm diep. Verkrijgbaar in diverse lengtes en onbeperkt koppelbaar. Levering inclusief montage instructies en montage set (set van twee schroeven)

Wij zijn ervan overtuigd dat een goede invulling van de publieke ruimte mensen ontspant, energie geeft en dichter bij elkaar brengt. Het design, de functionaliteit en de plek van park- en straat inrichting kunnen hier een belangrijke bijdrage aan leveren! Bent u op zoek naar een goede invulling? Wij zullen ons uiterste best doen om u te helpen, dit doen we door te luisteren en te investeren in onze kennis en service. Heeft u vragen, opmerkingen of suggesties? Neem vooral contact met ons op, we helpen u graag verder!

Met sportieve groet,

Team verkoop SKWshop.nl, buiten de sterkste! – Karin, Erik, Ronald, Kiowa, Deny en Nynke.


050-2806970 - info@skwshop.nl


Reacties

Populaire posts