#BLOG - Straatmeubilair van SKWshop.nl


SKWshop beschikt over een ruim assortiment straatmeubilair waarvan we een aantal producten hieronder uitlichten. Voor ons volledige assortiment kunt u een kijkje nemen op onze website www.skwshop.nl.

Straatmeubilair wordt vaak niet opgemerkt en gezien als een sluitpost. Toch speelt het een belangrijke rol in het straatbeeld. Het siert de omgeving en zorgt in veel gevallen voor extra veiligheid. Zo zorgen parkbanken voor een een uitnodigend gevoel. Plantenbakken voor een kleurrijk geheel en parkeerpalen voor het afbakenen of aanduiden van de zones. De invulling en aankleding van de buitenruimte kan een stad en haar leefbaarheid maken en breken. In de buitenruimte kun je gebieden immers het karakter geven dat past bij wat je er wil bereiken.

Onze parkbank Sofia is ontzettend populair. Zoals al onze parkbanken is ook deze parkbank duurzaam, weerbestendig en onderhoudsvriendelijk. De parkbank voldoet aan alle hedendaagse kwaliteitseisen. De stalen delen kunnen in RAL9005 zwart of RAL7016 antraciet/grijs geleverd worden. Op aanvraag zijn andere kleurcoatings mogelijk. De zitting en de leuning zijn naar keuze te leveren in FSC hardhout of verduurzaamd grenen. De Sofia is één van onze meest gekochte parkbanken welke wordt ingezet als parkmeubilair voor buiten.



Zwerfafval zorgt voor veel ergernis. Het ziet er onaangenaam uit, het is slecht voor het milieu en trekt ongedierte aan. Al het afval dat - bewust of onbewust - is achtergelaten of beland op plekken waar het niet hoort, bijvoorbeeld op straat of in de natuur. Zwerfafval bestaat vooral uit sigarettenpeuken, kauwgom en verpakkingsafval zoals snoepwikkels, flesjes, blikjes en patatbakjes.
Het opruimen van zwerfafval honderden miljoenen euro's per jaar. Ons parkmeubilair kan bijdragen aan een schonere omgeving. Onderstaande asbaktegel wordt veel toegepast in de openbare ruimtes of bij bedrijven.
Deze asbaktegel is verkrijgbaar in diverse maatvoeringen en is optioneel leverbaar met inwerprand. Deze duurzame verzinkte buiten asbak is voorzien van uitneembare verzinkte binnenbak. De boden van de askbak is geperforeerd zodat hemelwater afgevoerd wordt.

We gooien samen bergen afval weg en dat is natuurlijk zonde. gelukkig kunnen we tegenwoordig veel producten recyclen. Zo wordt er weer iets nieuws van gemaakt. Mooi! In ons assortiment straatmeubilair vindt u diverse producten welke gerecycled zijn, één van deze producten is onderstaande antiparkeerpaal.

De duurzame parkeerpaal cq afzetpaal die tegen een stootje kan. Ideaal om terreinen af te bakenen. Parkeerpalen met een zeer fraaie afwerking. Een diamant kop en voorzien van 2 gefreesde reflectiebanden. Rotvrij, licht van gewicht en bijzonder sterk materiaal. Door de holle kern, zeer veerkrachtig. Door en door gekleurd. Ideale zwaar uitgevoerde parkeerpalen c.q. afzetpalen om bijvoorbeeld zachte bermen te beschermen, paden te markeren in het donker. Of gewoon een terrein af te bakenen voor wegverkeer ter bescherming en verhoging van de veiligheid van uw fietsers en voetgangers.

Wij zijn ervan overtuigd dat een goede invulling van de publieke ruimte mensen ontspant, energie geeft en dichter bij elkaar brengt. Het design, de functionaliteit en de plek van park- en straat inrichting kunnen hier een belangrijke bijdrage aan leveren! Bent u op zoek naar een goede invulling? Wij zullen ons uiterste best doen om u te helpen, dit doen we door te luisteren en te investeren in onze kennis en service. Heeft u vragen, opmerkingen of suggesties? Neem vooral contact met ons op, we helpen u graag verder!


Opzoek naar een duurzame en goedkope rookabri voor slechts € 977,- excl btw!? Bekijk dan onze rookoverkapping model Jena

Met sportieve groet,

Team verkoop SKWshop.nl, buiten de sterkste! – Karin, Erik, Sem, Kiowa en Nynke.

050-2806970 - info@skwshop.nl

Reacties

Populaire posts